Transfer Nöbeti #14| 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada Morata'dan para kazandığımızı da düşünmüyorum

1.5 yıllık 6 milyon euroya kiraladık ve yıllık 8 milyon eurodan 12 milyon euro maaş ödemeyi taahhüt ettik. Yarım sezon oynadığı için 4 milyon eurosunu ödemişizdir. Milan'a 6 milyon euroluk kiralama bedelinin ne kadarını ödedik belli değil. Ama 2 milyon eurosunu ödemiş olsak Morata'nın masrafı zaten 6 milyon euroyu buluyor.

Nasıl para kazanmış oluyoruz Morata'dan?
Zararda olsak yönetim 50kez göndermişti moratayı. Belli ki para koparılmaya çalışılıyor

Ulan Bülent zamanında Davinson Sanchez mi vardı, yerli diye şans veriyordun işte.

Rotasyon topçusu olacak kadar topçu olsun kafi.
Kim oynuyorsa o giyer kardeşim. O zaman 3 numarayı Apo'ya vereceksin. Yok Apo'yu kesecek adam alacaksan ona verirsin. Metehan giyemez. Öyle bir kalibresi yok. Metehan giyecekse, 3 numarayı toptan emekli et bari, nerede bu 3 numara diye aramamış oluruz, müzede deriz.

1.5 yıllık 6 milyon euroya kiraladık ve yıllık 8 milyon eurodan 12 milyon euro maaş ödemeyi taahhüt ettik. Yarım sezon oynadığı için 4 milyon eurosunu ödemişizdir. Milan'a 6 milyon euroluk kiralama bedelinin ne kadarını ödedik belli değil. Ama 2 milyon eurosunu ödemiş olsak Morata'nın masrafı zaten 6 milyon euroyu buluyor.

0'a geldiyse eğer zarar etmeden 6 ay kullanmış ve göndermiş oluyorsun işte. Evet dediğin gibi 6 maaş +3 yarım dönem 9 milyon morataya 6 milana taahhüt ettik bu girecekti.
6 aylık 3 kira 3 maaş 6 milyonu çıkardığımız zaman. Zaten kullanmak için aldığın ve belki de elde kalacak oyuncu için zarar yazmamış oluyoruz.

Morata’nin gitmek istemesi vizyonsuz oldugu anlamina gelmiyor

Bizde kalirsa ücüncü forvet olacak istedigi kadar calissin

Como da ise birinci forvet olma sansi var

Önümüzdeki yaz dünya kupasi var ve büyük ihtimal morata’nin son dünya kupasi olacak

Ispanya milli takimi icin yapilmis bir tercih yani bir hedefi oldugu icin gitti

Yüzünün bi yarısı gelcem, bi yarısı gelmicem diyor , ah donna oynak donna!

La donna e mobile, qual piuma al vento, muta d'accento, e di pensiero! 🎶🎶🎶

file_00000000e64461f4810ede6fe2aa88df.webp

Sanmam. Kiralık en fazla 3 vermişizdir.

Eyup ve kasimpati bu sene küme düşebilirler
Doğru düzgün transfer bile yapamamışlar

Rüyamda birisi başkana hani kaleci, hani sağ bek, hani stoper dedi sonra da istifa dedi. Başkan da utanmazlar, daha ne yapalım dedi. Sonra da saturday saturday dedi.

Ekol spor diye bir kanal çıkmış,sahibi şu meczup Ercanlar galiba. Aspora laf ediyoruz da bunların yorumcuları rahmet okutur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt