Gökhan Aytepe
10 Numara!
- 25 Haziran 2012
- 18.154
- 20.953
- 2.663
10 gün daha geciksin , bari Berkeyi alsaydık diye yalvaracak konuma geleceğizgunun sonunda Berke gelirse sasirmam veya Cuesta vari bir yabanci kaleci

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
10 gün daha geciksin , bari Berkeyi alsaydık diye yalvaracak konuma geleceğizgunun sonunda Berke gelirse sasirmam veya Cuesta vari bir yabanci kaleci

Kim gelirse apodan formayı alır.Kim Min Jae ve Boey'i kastediyor kel.
Zararda olsak yönetim 50kez göndermişti moratayı. Belli ki para koparılmaya çalışılıyorBu arada Morata'dan para kazandığımızı da düşünmüyorum
1.5 yıllık 6 milyon euroya kiraladık ve yıllık 8 milyon eurodan 12 milyon euro maaş ödemeyi taahhüt ettik. Yarım sezon oynadığı için 4 milyon eurosunu ödemişizdir. Milan'a 6 milyon euroluk kiralama bedelinin ne kadarını ödedik belli değil. Ama 2 milyon eurosunu ödemiş olsak Morata'nın masrafı zaten 6 milyon euroyu buluyor.
Nasıl para kazanmış oluyoruz Morata'dan?
Kim oynuyorsa o giyer kardeşim. O zaman 3 numarayı Apo'ya vereceksin. Yok Apo'yu kesecek adam alacaksan ona verirsin. Metehan giyemez. Öyle bir kalibresi yok. Metehan giyecekse, 3 numarayı toptan emekli et bari, nerede bu 3 numara diye aramamış oluruz, müzede deriz.Ulan Bülent zamanında Davinson Sanchez mi vardı, yerli diye şans veriyordun işte.
Rotasyon topçusu olacak kadar topçu olsun kafi.
0'a geldiyse eğer zarar etmeden 6 ay kullanmış ve göndermiş oluyorsun işte. Evet dediğin gibi 6 maaş +3 yarım dönem 9 milyon morataya 6 milana taahhüt ettik bu girecekti.Bu arada Morata'dan para kazandığımızı da düşünmüyorum
1.5 yıllık 6 milyon euroya kiraladık ve yıllık 8 milyon eurodan 12 milyon euro maaş ödemeyi taahhüt ettik. Yarım sezon oynadığı için 4 milyon eurosunu ödemişizdir. Milan'a 6 milyon euroluk kiralama bedelinin ne kadarını ödedik belli değil. Ama 2 milyon eurosunu ödemiş olsak Morata'nın masrafı zaten 6 milyon euroyu buluyor.
3-5 ateşle de bitsin o zaman
Sanmam. Kiralık en fazla 3 vermişizdir.Bu arada Morata'dan para kazandığımızı da düşünmüyorum
Yanlarına Rize ekle razıyım. Yine de Eyüp yerine Gümrük düşsün ama Selçuk Ocak olmadan kovulsunEyup ve kasimpati bu sene küme düşebilirler
Doğru düzgün transfer bile yapamamışlar