Transfer Nöbeti #14| 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ulan 2 senedir top oynayamıyorsun. Nereye gidicen de 1 sezon içinde öyle bir uçucan kaçıcan da şimdiye kadar alınmadığın Kounde'li, Gusto'lu, kim bilir daha kimler kimlerli Fransa sağ bek rotasyonuna giricen...

Zaten gelme sen, %99 eski Boey'in çeyreği performans veremeyeceksin. Bir de üstüne sakatlanıp durucan yine Kaan oynayacak...

Disasi alın, Singo alın, Wan-Bissaka alın, olmadı Sergen'in dediği Achempong mudur nedir onu alın, olmuyorsa Zeki Çelik alın (parayı orta saha rotasyonuna abanın)

Yerli değil, bir şey değil, sattığımız adamı tepetaklak düşüş yaşadığı halde neden geri alıyoruz biz ya...

Inanmak istiyorum da bu kuslarin medyasi bu kadar mi kahpe?

Kerem olayıyla beraber gördük, bire bin katıyorlar. Kerem için iddia ettikleri sözler mesela karikatür seviyesinde. Kerem gelirim demiştir o başka ama ağzından öyle sözler yazıyorlar ki, GS taraftarı küfretsin diye özellikle kaleme alındığı çok belli.

Ulan 2 senedir top oynayamıyorsun. Nereye gidicen de 1 sezon içinde öyle bir uçucan kaçıcan da şimdiye kadar alınmadığın Kounde'li, Gusto'lu, kim bilir daha kimler kimlerli Fransa sağ bek rotasyonuna giricen...

Zaten gelme sen, %99 eski Boey'in çeyreği performans veremeyeceksin. Bir de üstüne sakatlanıp durucan yine Kaan oynayacak...

Disasi alın, Singo alın, Wan-Bissaka alın, olmadı Sergen'in dediği Achempong mudur nedir onu alın, olmuyorsa Zeki Çelik alın (parayı orta saha rotasyonuna abanın)

Yerli değil, bir şey değil, sattığımız adamı tepetaklak düşüş yaşadığı halde neden geri alıyoruz biz ya...
mesela sen de kadir çetinçalı'nın tamamen yorumlayarak sanki gerçekmiş gibi sunduğu bu cümleyi mutlak gerçek kabul ederek boey'e olumsuz yükseldin v'eis.

"milli takımı düşündüğüm için, size gelip gelmemek konusunda kararsızım" evet boey kesin böyle bir şey söylemiştir gs ile görüşme yaparken. yalan olduğu 1 km öteden belli değil mi bu cümlenin? kadir abimiz doneleri birleştirmiş, kendi mantığında böyle bir şey sıkmış işte.

bu arada sakatlık ile ilgili çekincene son derece katılıyorum. o mesela bir gerçeklik. hepimiz deneyimledik boey'in 1.5 sezondur yaşadığı sakatlıkları.

bu kadar değil.

aklının alamayacağı kadar.

sen kerem'in de o yazdıkları gibi şeyler söylediğini mi sanıyorsun örneğin? %0.1'ini bile dediğini sanmıyorum.

aynı medyaya kalsa, hakan da neler demişti değil mi?

Yeminle bunu okumadan yazmıştım önceki mesajımı...

ben öyle düşünmüyorum danyal'ım.

ben gslıyım ve fb'ye gitmek istemiyorsam ve fb buna rağmen bana sürekli ilgi gösterip, kulübüm ile de görüşüyorsa buna ne yapabilirim ki hayır demekten başka? o süreç esnasında da fbli kalemşörlerin sıkma haberleri de umurumda olmaz. ben kendimi bilirim.

sizler süreçlerin o kalemşörler tarafından anlatıldığı gibi yaşandığını sandığınız için böyle yükseliyorsunuz ama herif reddetmiş fb'yi işte daha ne yapsın?

çıkıp "ben fb'ye gitmek istemiyorum ama hala daha zorla kulübümle ve benimle görüşüyorlar" diye açıklama mı yapsın? sence bu mümkün mü? :)
bende hiç öyle düşünmüyorum biliyomusun bunu futbola sadece profesyonellik olarak bakmadığım için olabilir. evet kulüpler arası görüşme olsa dahi, oyuncu gitmek istemediği taktirde gitmez. bu bu kadar basit bir şey. osimhen örneği var daha yeni önümüzde. o günlerde söylenenler gerçeği yansıtmamaktır açıklaması zor değildi. madem fb ile kesinlikle ilişkisi olmayacak bunu yapabilir diye düşünüyorum. ha fb söylentilerini sineye çekip susuyorsa bu gs ye mesaj kimseye değil. bak fb bu rakamlara çıkıyor sizde çıkın ve alın beni demek. gs nin o bonservislere çıkma drumu olmayacağı için de boşa çaba sonuc olarak. öyle de oldu zaten. kısacası kesinlikle gitme düşüncesi olmasa bile çok yanlış yönetti süreci. bu süreç görün bak ilerleyen zamanda gelmesini de engelleyebilir.

bende hiç öyle düşünmüyorum biliyomusun bunu futbola sadece profesyonellik olarak bakmadığım için olabilir. evet kulüpler arası görüşme olsa dahi, oyuncu gitmek istemediği taktirde gitmez. bu bu kadar basit bir şey. osimhen örneği var daha yeni önümüzde. o günlerde söylenenler gerçeği yansıtmamaktır açıklaması zor değildi. madem fb ile kesinlikle ilişkisi olmayacak bunu yapabilir diye düşünüyorum. ha fb söylentilerini sineye çekip susuyorsa bu gs ye mesaj kimseye değil. bak fb bu rakamlara çıkıyor sizde çıkın ve alın beni demek. gs nin o bonservislere çıkma drumu olmayacağı için de boşa çaba sonuc olarak. öyle de oldu zaten. kısacası kesinlikle gitme düşüncesi olmasa bile çok yanlış yönetti süreci. bu süreç görün bak ilerleyen zamanda gelmesini de engelleyebilir.
abi şunu diyorsun:

"evet kulüpler arası görüşme olsa dahi, oyuncu gitmek istemediği taktirde gitmez."

e adam gitmemiş işte. ben de onu diyorum.

ilgi sürecindeki "karikatürize edilmiş haberler" ile ilgili neden çıkıp konuşsun? zorunda değil yahu. :D

osimhen çıkıp tek bir demeç verdi mi gs'a imza atmadan evvel? o süreçte de bin tane tiyatrize haber çıktı ama osimhen sessizliğini korudu ve sonunda istediği yere geldi.

sonuca bakalım #derim.

mesela sen de kadir çetinçalı'nın tamamen yorumlayarak sanki gerçekmiş gibi sunduğu bu cümleyi mutlak gerçek kabul ederek boey'e olumsuz yükseldin v'eis.

"milli takımı düşündüğüm için, size gelip gelmemek konusunda kararsızım" evet boey kesin böyle bir şey söylemiştir gs ile görüşme yaparken. yalan olduğu 1 km öteden belli değil mi bu cümlenin? kadir abimiz doneleri birleştirmiş, kendi mantığında böyle bir şey sıkmış işte.

bu arada sakatlık ile ilgili çekincene son derece katılıyorum. o mesela bir gerçeklik. hepimiz deneyimledik boey'in 1.5 sezondur yaşadığı sakatlıkları.

Direkt o cümleyi kurmamıştır da "Dünya Kupası sezonu öncesi daha göz önünde bir yerde oynamak istiyorum" demiş olabilir gayet ve bana inandırıcı geliyor. "Türkiye'de oynarsam uçup kaçsam bile milli takıma hayatta giremem" diye düşünebilir bir oyuncu, ki bu normal şartlarda gayet doğal ama Boey'in son 2 sezonki performansından sonra hala milli takım umudu olması komik. Hem bu sezonu süper geçirmesi hem de onun önündeki 3-4 kişinin sakatlanması lazım.

Bu arada o kadar yükselmedim, sinirlenmedim, yazının tonu öyle durmuş olabilir. Hem eskiden Boey'in milli takım hayali olduğunu, Bayern'e giderkenn de o hayalle yaşadığını bildiğim için Boey adına gayet inandırıcı, ama realistik olarak çok saçma bir beklenti gibi geldi. Ondan bağımsız istemiyorum zaten Boey'i...

ben öyle düşünmüyorum danyal'ım.

ben gslıyım ve fb'ye gitmek istemiyorsam ve fb buna rağmen bana sürekli ilgi gösterip, kulübüm ile de görüşüyorsa buna ne yapabilirim ki hayır demekten başka? o süreç esnasında da fbli kalemşörlerin sıkma haberleri de umurumda olmaz. ben kendimi bilirim.

sizler süreçlerin o kalemşörler tarafından anlatıldığı gibi yaşandığını sandığınız için böyle yükseliyorsunuz ama herif reddetmiş fb'yi işte daha ne yapsın?

çıkıp "ben fb'ye gitmek istemiyorum ama hala daha zorla kulübümle ve benimle görüşüyorlar" diye açıklama mı yapsın? sence bu mümkün mü? :)

Vallaha tabi profesyonel futbolcu olmadığım için onun yerine kendimi koyamam ama yine de ben olsam eğer ısrarlar abartılı sürerse GS'li damarım tutar ve çıkıp "lan defolun gidin, gelmicez dedik işte, ne uzatıyorsunuz" mealinde (biraz kibarcası) bir açıklama yapardım gibi geliyor. Ha herkes aynı değil, o yüzden Hakan'dan beklemem o başka.

bu mesela tahmindir c'eis. saygı duyarım ama mutlak doğruymuş gibi nasıl kabul ederim? senin yorumun, okuman ve tahminin. bu aynen böyle de yaşanmış olabilir, alakası da olmayabilir. ben sonuca bakarım. herif fb'ye gitti mi? hayır. gerisi tamamen yoruma dayalı spekülasyondur benim için. bazı taraftarlar bu işleri gereğinden fazla kafaya takıyor bence.
Tabi ki, bence yazdım zaten. Yalnız bazen sonucu beklemeye gerek kalmıyor.

Farz edelim Kerem'i Benfica satmadı veya şikeciler vazgeçti. Kerem'in okey vermesi ''confirmed'' oldu artık. Spekülasyon diyebileceğimiz ancak onun ağzından söylenmiş gibi kabul edilen açıklamalar olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt