Transfer Nöbeti #14| 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bilmiyorum belki haklısındır ancak Boey zaten soğuk görünen bir adam. Umursamaz gibi görünen. Sakin sessiz biri. Ancak hırslı oynadığını gördük zaten. Belkide biz yanlış düşünüyoruz hakkında. Bence faydalı olabilir.
Soğuk görünmek ayrı, GS duyduğunda yüzünü ekşitmek ve geri dönmek istememek ayrı. Bizde oynarken gösterdiği hırs sırf transfer olmak içindi zaten kendi kendine üstlendiği misyon yolunda. Ki olabilir kendi bileceği iş, sonuçta herkesin hedefleri farklı. Ben hiç inanmıyorum fayda göreceğimize dair.

Sallai sag bek icin cok iyi bir alternatif oldu hatta mevcut kadro da sag beke sallai yazilir ama uzun bir maraton bizi bekliyor

Kaan dan sag bek olmaz bunu defalarca gördük

Sadece sallai ile de sezon gecmez bu yüzden sag bek transferi sart

Yabanci oyuncu sayisina göre stoper transferi de olabilir ama olmazsa ozan kabak’i alalim hem yerli hem de alt yapi dan cikma oyuncu listesine dahil olur uefa icin

Ederson'u aldık işte :) Boey haberleri de çoğaldı. İlkay haberleri de çoğaldı. Bi tek sol stoper ismi çıkmıyor.
Yeterli haber var.
Gidecekler için de TFF kararı bekleniyordur.
Yaprak kımıldamıyor yav ne haberi.

Ederson'u nereye aldık? Plettenberg, Ornstein falan yazmadıkça ciddiyeti yok haberlerin. En son kalıyor dendi İngiliz basınında. Pep okey vermedikçe gitmeyecek. Ederson da Pep'e baskı falan kurmaz.
İlkay haberleri bizim gazetecilerin yorumlarından ibaret, 4-5'e gelirse oluru var diye yazdılar, İlkay gelmek istiyor mu o önemli.
Boey için de durum aynı, yerel basındaki altı boş haberlerden başka haber yok.

Donnarumma Inter için çok mantıklı bir hedef ama hem Milan çıkışlı olması hem de Lautaro'dan fazla maaş talebi olması sebebiyle o işe girerler mi orası şüpheli.

Manu'da da en yüksek maaşı olan olmak zorunda. Bruno'dan çok maaş alması hoş karşılanmayabilir.

Ederson işi yaş bence. Daha maaş da anlasilamamis.

Edersonla ilgili konuşulan her şey yalan bence. 7 ile 9 arasında anlaşamamışlar ondan mı uzuyormuş. Geçen hafta da oyuncuyla anlaşmıştık city ile anlaşamıyorduk sözde. Alayı palavra
3-5 tane muhabirimsi var ortalık boş kalmasın diye habire bişey uyduruyorlar.

Ederson olmayacak. Başka birisini alacağız

Gx7dzdKW0AAmMMq

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt