Erkan Taş
Kırmızı Üye
- 1 Haziran 2015
- 1.481
- 391
- 953
Ederson'u aldık işteYapılması gereken transferleri alakadar etmiyor ki
Yeterli haber var.
Gidecekler için de TFF kararı bekleniyordur.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ederson'u aldık işteYapılması gereken transferleri alakadar etmiyor ki
Kes lan Buchi
Puma pişmanlıktır...Puma ne yapmış böyle yaw formaya dokunsan yırtılıyor armalar logolar düşüyor hafif olsun diye ince malzeme kullanmışlar gibi
Soğuk görünmek ayrı, GS duyduğunda yüzünü ekşitmek ve geri dönmek istememek ayrı. Bizde oynarken gösterdiği hırs sırf transfer olmak içindi zaten kendi kendine üstlendiği misyon yolunda. Ki olabilir kendi bileceği iş, sonuçta herkesin hedefleri farklı. Ben hiç inanmıyorum fayda göreceğimize dair.Bilmiyorum belki haklısındır ancak Boey zaten soğuk görünen bir adam. Umursamaz gibi görünen. Sakin sessiz biri. Ancak hırslı oynadığını gördük zaten. Belkide biz yanlış düşünüyoruz hakkında. Bence faydalı olabilir.
Sen gelme Ulan ayı
Yaprak kımıldamıyor yav ne haberi.Ederson'u aldık işteBoey haberleri de çoğaldı. İlkay haberleri de çoğaldı. Bi tek sol stoper ismi çıkmıyor.
Yeterli haber var.
Gidecekler için de TFF kararı bekleniyordur.
Ederson işi yaş bence. Daha maasda anlasilmamis.
Ederson işi yaş bence. Daha maaş da anlasilamamis.
Arias ne alaka yaa
Arias ile barisin oyun şeklide ayni değil gercekten bu yorumu yaparken oda kanat buda kanat oyuncusu diye düşünüp yorum yapiyorlar.Arias ne alaka yaa
Barışın yaptığını asla yapamaz
Yorum yapmak için yorum yapıyorlar
FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi