Transfer Nöbeti #14| 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Shaktar hani Kutucu'yu istiyordu yaw? 4e 5e paketleyelim Arda'nın bir hayrı olsun klübe. Bu adamdan ümitliydim bir Necati çıkabilir gibi geliyordu ama Galatasaray forması altında o kadar eğreti duruyor ki sanki yoldan bir adamı çevirip formayı giydirmişiz gibi.

Hem 6M aldik, hemde 6Mioluk maas bütcesi acildi.

ALIN ARTIK KALECIYI

Shaktar hani Kutucu'yu istiyordu yaw? 4e 5e paketleyelim Arda'nın bir hayrı olsun klübe. Bu adamdan ümitliydim bir Necati çıkabilir gibi geliyordu ama Galatasaray forması altında o kadar eğreti duruyor ki sanki yoldan bir adamı çevirip formayı giydirmişiz gibi.

Yalan Bahadır hoca yav shaktar ahmeti neden istesin. Shaktar o paraya gider rio sahillerinden 3 tane futsalcı toplar

Bu arada Morata’nın da gidişi ile bence Zaniolo kaldı bu sene.

Daha iyi takım bulması zor kendisinin.

Bizim de 10 numara ve sağ kanatta alternatife ihtiyaç var.

Mecburi bir devam olacak gibi ciddi teklif gelmezse 12-13 gibi direkt bons şeklinde

Salı- çarşamba'da Cuesta'nın gidişi kesinleşsin 5-6 milyona direk bonservis yada zorunlu satın alma ile. Geçtiğimiz hafta bekliyordum ama gelmedi, Morata gidişi falan uzun sürdü. Önümüzdeki hafta kaleci işinde hızlanma bekliyorum Frankowski+ Morata ile kaleci için ciddi bütçe oluştu bence limit olarak. Morata bu sene kalsaydı 6 milyon maaş verecektik net mesela şimdi onun maaşını Ederson'a vereceğiz yüksek ihtimalle.

Barış için tersten mi pr yapıyorlar bu ne yaw 15 20 teklif. Bizim gazeticiler de sağolsun çarşaf çarşaf veriyorlar. Başka takımda teklif yetersiz bulunup geçildi diyorlar bitiyor
En nefret ettiğim ise değer biçmeleri. Yok 30 verseler hemen satarım yok 40'tan fazla etmez vs.

Jelert ve Yusuf anca kiralık gider para kazanamayız. Kim alacak bunları.
Nelson dan da para kazanacağımızı sanmıyorum. Bunun menejeri ya da alacak takım biliyor Okan hoca nın sözlerini, transferin son günü ucuza alacaklardır, belki de kiralık.
Kutucu için Kocaelispor haberleri var, sağlam kaynak olmadıklarından eklemiyorum, giderse Kocaeli ye gider diye düşünüyorum. İlkay ya da bir gurbetçi gelirse gider.
Köln en kolay satılabilecek oyuncu.
Zaniolo ve Cuesta da piyasası olan oyuncular, zarar ettirmezler.

Çok fazla gidecek oyuncu var, offff.

Zaniolo'nun langır lungur oyunu bize hiç uygun değil. Uzun süre yedek kalırsa sıkıntı da çıkarabilecek bir karakter yollanması gerekiyor acilen.

1 - Davinson
2 - Jakobs
3 - Lemina
4 - Torreira
5 - Sara
6 - İcardi
7 - Sane
8 - Sallai
9 - Osimhen
10 - Köhn
11 - Cuesta
12 - Nelsson
13 - Zaniolo

1- Yusuf
2- Jellert

Cuesta + Nelssonda giderse bir tane free yabanci alabiliyoruz.
Köhn de giderse 2 oluyor

Eren dinkci alip, Zanioloyu satsak iyi olacak gibi. Yusuf ve jelert i yollayacagimiz yok

Kaleci stoper os +23
Sag bek forvet u23 yapmak gerek

Gökhan 500 bonservis 700 maaş

Zeki 5 m euro bonservis 2.5 m euro maaş

Zeki as olarak istenmiyor, yedek olarak da çok pahalı bir bek.

Gökhan'ın rakamlarının o kadar düşük olacağını sanmıyorum, en azından bonservisinin. Biz isteyince 4'e katlanır o bonservis minimum. Hele böyle sosyal medya dahil herkesin dilindeyken. Ayrıca yedek var, yedek var. Gökhan Sazdağı "aman kritik bir maçta oynamak zorunda kalmasa bari" seviyesinde bir yedek olacak çok büyük ihtimalle. En azından kontratının çoğunu öyle geçirecek. Zeki ise yedek olarak aldığını varsayarsak kritik maça denk gelse bile ciddi oranda güvenebileceğin, tecrübeli, tam prime döneminde, üçlüde stoper de oynayabilen, daha güvenilir bir yedek statüsünde olur. Bu da yazdığın kadar yüksek olmasa bile alacağı maaş farkını biraz daha hak edilmiş kılabilir. Ayrıca transfer politikası ve kadro yapılanması düzeni içerisinde eğer mali şartlar öyle gelişirse as bek olarak oraya monte edip yarım sezon, 1 sezon, hatta o 1 sezonu iyi geçirirse ve gelecek sezon da bir sebepten upgrade edemezsen 2 sezon bile as olarak da kullanıp sonra yedek statüsüne de düşürebilirsin. Kaynaklarını daha kritik veya takıma daha doğrudan etki edebilecek bölgelere kullanabilmek için yani...

Ha ben zaten Zeki hayranı değilim, Zeki ille alınsın kafasında da değilim. En azından bizim için az daha makul olmazsa maliyeti yani. Ya da seneye kontratı bitiyorsa o zaman düşünülebilir. Sadece biri adı geçince küfürler havada uçuşurken, diğerinin adı geçmiyor diye sövülmesi bence çelişki. Bu arada ben de daha iyi bir yabancı bek almayı istiyorum ama o zaman Sallai de kalacaksa (ki kalacak) yedek bek de lazım değil gibi duruyor. Sazdağı'yı alıp as bek sakatlanınca öncelikli tercih Sallai olacaksa Sazdağı'nın maaşı da düşük olsa bile o daha boşa gitmiş harcama olacak demektir. Manasız yani. Ancak diğer yandan eğer as sağ beki Zeki'yle nispeten ucuza çözünce daha iyi bir stoper ve orta sahaya daha iyi bir Lemina/Torreira rotasyonu alabileceksek Zeki'nin gelişi sayesinde daha güçlü olmuş olmaz mıyız? Sallai ayrıldığında daha kallavi sağ bekini çekersin Zeki'nin önüne. Bir de seneye 12+2'nin 10+4'e düşme ihtimaline falan hiç girmiyorum bu arada.

Neyse yani yukarıdaki detaylardan bağımsız, o mesajda demek istediğim Zeki'yi asla GS sağ bekinde görmek istemeyenler, sanki dünyanın en kötü bekiymiş gibi konuşanlar; Zeki'yle yakın seviyede bir topçu olduğuna dair bile elde en ufak done olmayan Sazdağı'yı yedek olarak bile olsa ısrarla istiyorsa bana hala bu bir tutarsızlık gibi geliyor.

Gitmesi gereken bir ton oyuncu daha var. Cuesta haric hic biri icin haber cikmiyor.

Yapilmasi gereken transferler de var, burda da cit yok.

Agustos‘u yariliyoruz yavastan, cok agir hareket ediyoruz.

Ben zaniolo’nun kalacagini düsünüyorum

Gidecek oyuncular listesinde olsaydi antep macinda oyuna girmeyi birakin yedek kulubesinde bile olamazdi

Cuesta,köhn,nelsson ve morata kadro da yoktular mesela

Simdilik kalmasini istiyor okan hoca ama iyi bir teklif gelirse transfer döneminde oldugumuz icin fikirler degisebilir

lan tokatda babamın kankisi trafik kazası yapmış
iki kişiyi öldürmüş

serbest bırakmışlar ama şimdilik 2 hafta yurtdışı yasağı konmuş

yaya geçidinden karıkoca motoruyla geçerken vurmuş kendiside hızlıymış

gözaltı kararı gelirmi?
il başkanını tanıyacak şekilde eli uzun yada uzun tanıdıkları var mı? Bunun tek cevabı var diyim.

Ben zaniolo’nun kalacagini düsünüyorum

Gidecek oyuncular listesinde olsaydi antep macinda oyuna girmeyi birakin yedek kulubesinde bile olamazdi

Cuesta,köhn,nelsson ve morata kadro da yoktular mesela

Simdilik kalmasini istiyor okan hoca ama iyi bir teklif gelirse transfer döneminde oldugumuz icin fikirler degisebilir
Benfica

Kerem’i satarsa önce Barış’a salça olur biz yürüyün gidin deriz.

Barış da bence kabul etmez.

Sonra Zaniolo’ya bir 8-9 teklif ederler. Bizde 10-11 isteriz gibi geliyor nedense.

Sonra gider orada da yedek kalır.

Ölücü Napoli hangi yüzle bizden oyuncu istemiş yaw :d 75m verdiğimiz halde 1 ay süründürdü bizi. 50m çekmek lazım onlara hem de teminatlı

Osimhen için aldıklarını iade edip, kalan tüm alacaklarından vazgeçerlerse bir düşünürüz :D

Düşündükten sonra üstüne bir 10m daha isteriz.

Onu kabul ederlerse üstüne de bir sonraki satıştan %20 pay isteriz.

Morata nazenin, efendi çocuktu, ayrılığı üzdü.

Gerçi profesyonel dünyanın umulduk ayrılıklarından biriydi ama...

Neyse artık kral öldü, yaşasın yeni kral diyeceğiz.

Ve Lookman yolu gözlüycez. 🤭

Europa League Football GIF by UEFA

Cuesta,nelsson ve köhn giderse iki yabanci oyuncu icin kontenjan aciliyor

Biri kaleci digeri sag bek olur diye düsünüyorum

Bu yüzden stoper acaba ozan kabak olur mu veya sag beke alinacak oyuncu stoper de oynayabilmeli singo gibi

Orta saha icin ise ilkay olmali

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt