Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.861
- 102.045
- 5.238
Barış ı satana 10 luk inşaat dübeli ile muamele edilmeli
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
18 lik çivi daha iyi olurBarış ı satana 10 luk inşaat dübeli ile muamele edilmeli
Hocam ben bir de zaniolo tepiği alabilir miyim? Herkes diyor ki kafasını futbola verirse inanılmaz topçu. Değil abicim adamın al veri takım oyunu kötü.Depik sırası
Cuesta
Nelsson
Yusuf
Jelert
Köhn
Şeklinde olmalı
Okan hoca ve Ederson birbirini çok istiyor mu?
Seni pasif tarafta görmek bizi üzer TunaYok abi dövüyorlar nerden biliyorsun diye sorma bir arkadaşı dövdüler![]()
Köhnün bile kanat performansı daha iyiHocam ben bir de zaniolo tepiği alabilir miyim? Herkes diyor ki kafasını futbola verirse inanılmaz topçu. Değil abicim adamın al veri takım oyunu kötü.
Bize gelmeden önce Barca’nın aldığı adamdı sonuçta ve çok hypelanıyordu öncesinde bile.Bu Yusuf Demiri ucuz sattılar diye taraftar kulüp binasını basmıştı İsviçre'de. Şimdi aklıma geldi güldüm. Ne garip Dünya la bazen
2 golü geri nasıl aldılar reyizRüyamda fenerbahçe-Antalyaspor maçı vardı emre nin takım 8-5 öndeydi sonra bir şekilde maçı 6-6 yapmışlar uyuz oldum
Bu sene tff ve mhk dan çekeceğimiz var belli ki2 golü geri nasıl aldılar reyiz
hangi diyetisyene giderse gitsin asla kilo veremeyen sanatçımız kimdir?tanıdığım birkaç diyetisyen numarasını verdim.
Bir de marlboro mustafa var üstadMezuralı hırsız videosu izledim muhteşemmiş
Veganların arjantinde kurduğu takım hangisidir¿hangi diyetisyene giderse gitsin asla kilo veremeyen sanatçımız kimdir?
- ümit BASEN