Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 34.957
- 59.533
- 3.423
Pavarda soğuğum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
profil çok iyi fakat hep stoper- 6 numara oynamış. sağ ayaklı. davi'nin partneri yapıp orta sahayı mı yedekleyeceğiz kendisiyle? ben pek oturtamadım takıma.Strasbourg’daki Doucure’nin sözleşmesi bitiyor, çocuk her yerde oynuyor, birine bons verilecekse ona verilmeli. Maaşı da 2 civarı olur
Gerekirse stoperprofil çok iyi fakat hep stoper- 6 numara oynamış. sağ ayaklı. davi'nin partneri yapıp orta sahayı mı yedekleyeceğiz kendisiyle? ben pek oturtamadım takıma.
Sağ bek mevkii singonun ahırı olacak, nokta.Pavard ile Singo eşdeğer mi? Singo daha atletik değil mi, sağ bek olarak bakıyorsak tabii. Pavard, Singo'dan ucuza gelecek mi bir de tabii.
Günün sonunda olmayabilir, zor transferler. Ama anlamıyorum, Pavard sağ bek olarak alınırsa kısa vadede Sallai sağ bek olarak yer alır gibiSağ bek mevkii singonun ahırı olacak, nokta.![]()

Dubois ile tek ortak yönleri memleketleri olabilirPavard bence iyi oyuncu.
Sağ bekten ziyade stoper gibi düşünmek lazım.
Üçlünün sağ stoperi rolünü de çok iyi oynuyor zaten.
Sağ bek olarak daha çok defansif bek olur.
Dubois tipi bir sağ bek olur ama ona göre tabi ki çok daha üst düzey bir isim.
Ben joker oyunculara okey'im bu tarz.
Ya asparagas, ya da transferde çırpınmaya başladık, eyvah!Günün sonunda olmayabilir, zor transferler. Ama anlamıyorum, Pavard sağ bek olarak alınırsa kısa vadede Sallai sağ bek olarak yer alır gibi![]()
Pavard iyi oyuncu ama profile geliyor mesele. Frankie de iyi oyuncuydu, olmadı. Yani Eren mesela, uçuk kaçık bir isim değil ama doğru profil. Ben anlamıyorum ne yapılmaya çalışılıyor.Ya asparagas, ya da transferde çırpınmaya başladık, eyvah!
Panik butonuna basıldıysa, yandık!Pavard iyi oyuncu ama profile geliyor mesele. Frankie de iyi oyuncuydu, olmadı. Yani Eren mesela, uçuk kaçık bir isim değil ama doğru profil. Ben anlamıyorum ne yapılmaya çalışılıyor.
Panik için erken ama tuhaf. İzleyip göreceğiz süreci tabii.Panik butonuna basıldıysa, yandık!
Dubois ile tek ortak yönleri memleketleri olabilir