Transfer Nöbeti #14| 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Görüşünüze saygı duymakla beraber benim fikrim; yıllardır görüyoruz ki Bardakçı ile CL maçına çıkılmamalı, Sallai de Galatasaray'da en fazla yedek olur.

Evet riskli bölgeler kabul ama sınırsız paramoz olmadığı için ikisi de riske edilebilir, edilmemesini ben de tercih ederim, ama kaleci riske edilemez.

Yalnız sane sahaya ne sıçtı 45 dk ya hahahahahgsd

Hepimiz lan bi noluyoruz dedik

Millet transfer yaparken biz

3f8a3ce485e39521f5271b2ef01deeb4.webp

Daha bu yonetim 2 orta saha da alacak, onlar da 2027 yilinda falan anca olur bu hizla galiba.

Elindeki orta saha rotasyonu; Lemina, Torreira, Sara, Berkan

Milletin 6-7 oyuncusu var bizde 4.

Hedef Avrupa yeaah derler sonra.

:LOL:
yalnız harbiden ne olacak bu ortasaha

birinden birine bişey olsa berkana kalacağız

jkya bakıyorum onlarda bile hayvan gibi rotasyon var ya

Tarık Çamdal net kere net!

İtiraf.com
* Size bir itirafta bulunayım renktaşlar, Tarığı ilk bir milli maçta sağ bek oynarken görüp, beğenmiş ve Galatasaray'ımızın sağ bek mevkiine yakıştırmıştım.

Sonrasında Ünal bey gitti alıverdi, sonrası malum.

Son düzenleme:
yalnız harbiden ne olacak bu ortasaha

birinden birine bişey olsa berkana kalacağız

jkya bakıyorum onlarda bile hayvan gibi rotasyon var ya
CL'ye gidecek olan takimlara bakarsak en zayif orta saha rotasyonu bizde. Bu rotasyon ile gruptan cikamazsin cunku ne rekabet var, ne de sakatlik/cezalilari kaldirabilecek bir kadro rotasyonu. Kisaca boyle baslarsak CL seruvenine ilk 24 hayali falan kurmaya gerek yok.

Kaldı 20 gün bakalım ne olacak . Sağ bek , sol defans , 2 ortasaha lazım 1i genç diğeri tecrübeli rekabet yaratacak, bir tane kanat lazım genç yada zaniolo gitttiğinde gerçek bir kanat .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt