Kemal Özbaş
Ulubatlı Souness
- 8 Eylül 2009
- 31.296
- 8.866
- 2.518
Özbek
Öztürk
Kavukcu
Hatipoğlu
İSTİFA!!
Öztürk
Kavukcu
Hatipoğlu
İSTİFA!!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Vuruşmaya çekinmeyen derken.?Uğraşsak M. City'den Özbek stoperi kiralık falan düşürebiliriz gibi geliyor bana.
Bizim oyun yapısına da uygun vuruşmaktan çekinmeyen cengaver stoper tarzı.
Görüşünüze saygı duymakla beraber benim fikrim; yıllardır görüyoruz ki Bardakçı ile CL maçına çıkılmamalı, Sallai de Galatasaray'da en fazla yedek olur.
Sane yi biz nasıl aldık anasını satayım
Keramet yengede yani bizimkiler ile ilgisi yoksanenin karısı almayadan nefret ediyormuş
türkleride çok seviyormuş
los angeles, new york, miami, london, milano, paris, istanbuldan bi yerde yaşamak istediğini söylemiş
via dazn
adam alışmış halı gibi sahalarda oynamaya bi noluyoz lan dedi o da patates tarlasındaYalnız sane sahaya ne sıçtı 45 dk ya hahahahahgsd
Hepimiz lan bi noluyoruz dedik
Özbek
Öztürk
Kavukcu
Hatipoğlu
İSTİFA!!
yalnız harbiden ne olacak bu ortasahaDaha bu yonetim 2 orta saha da alacak, onlar da 2027 yilinda falan anca olur bu hizla galiba.
Elindeki orta saha rotasyonu; Lemina, Torreira, Sara, Berkan
Milletin 6-7 oyuncusu var bizde 4.
Hedef Avrupa yeaah derler sonra.
![]()
Cikti ya iste pavard cekiyozbu kadar sessizlik hayra alamet değil
dış basında bile yalandan haber çıkmıyor
CL'ye gidecek olan takimlara bakarsak en zayif orta saha rotasyonu bizde. Bu rotasyon ile gruptan cikamazsin cunku ne rekabet var, ne de sakatlik/cezalilari kaldirabilecek bir kadro rotasyonu. Kisaca boyle baslarsak CL seruvenine ilk 24 hayali falan kurmaya gerek yok.yalnız harbiden ne olacak bu ortasaha
birinden birine bişey olsa berkana kalacağız
jkya bakıyorum onlarda bile hayvan gibi rotasyon var ya
Doğru ise Okan Buruk veto etmişSingoyla pavard epey benzer herifler