- 21 Ocak 2010
- 72.766
- 51.205
- 5.003
Diyetisyen olarak Selahattin Doyuran’ı öneririmhangi diyetisyene giderse gitsin asla kilo veremeyen sanatçımız kimdir?
- ümit BASEN
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Diyetisyen olarak Selahattin Doyuran’ı öneririmhangi diyetisyene giderse gitsin asla kilo veremeyen sanatçımız kimdir?
- ümit BASEN
Tarık Çamdal net kere net!
İtiraf.com
* Size bir itirafta bulunayım renktaşlar, Tarığı ilk bir milli maçta sağ bek oynarken görüp, beğenmiş ve Galatasaray'ımızın sağ bek mevkiine yakıştırmıştım.
Sonrasında Ünal bey gitti alıverdi, sonrası malum.
Pes 2013 sneijder şutu derim, susarımŞimdi bir prime sneijder olursa yaa..kimse durduramaz
Osimhen Aralık ayında afrika kupa da, icardi çok önemliIcardi sevdanız bitmeli.
Aynı bu hafta gibi 60 gibi girer veya bazı UCL maçları sonrası ilk 11 başlar.
Bana göre de Ocak gibi ayrılabiliriz
Rodrigo cityi mi feneri mi tercih edecek buyuk soru isareti
o yuzden zaniolo satilmamali .. cocuk 3 mevkiyi yedekliyor gerekirse forvet oynar ..Osimhen Aralık ayında afrika kupa da, icardi çok önemli
Birincisi bence de ciddi kalite farkı varSorun kalite farkı değil. Yaşlar neredeyse aynı, Sommer'e gitmemiz yönetimin hazırlıklı olmadığını gösterir, üstelik vereceğimiz maaş da cabası. Muslera'yı en çok eleştiren kişilerden biri sayılırım ama, ben senin söylediğin gibi aşırı bir kalite farkı olduğunu da düşünmüyorum.
hicbiri bir baris etmez.50 milyon - 10 milyon bonusa barışı satıp,
Jadon Sancho 8 milyon euro
orta saha hakan 20 milyon euro
kaleci ederson 10 milyon euro
cebimizde hala para varken boey 10 milyon euro
2 milyon euro artı bonuslar kaldı
Bu sevda bitmez.Icardi sevdanız bitmeli.
Icardi sevdanız bitmeli.
Gerekte yok. Safanov'u falan bile isterim Uğrucan yerine. Uğrucan'a 20 milyon bonservis vereceksin bir de.Uğurcan transferi donnaruma'dan daha zor bir transfer, boş yere bizi uğraştırmayın ts'lilerle
Tarık Çamdal net kere net!
İtiraf.com
* Size bir itirafta bulunayım renktaşlar, Tarığı ilk bir milli maçta sağ bek oynarken görüp, beğenmiş ve Galatasaray'ımızın sağ bek mevkiine yakıştırmıştım.
Sonrasında Ünal bey gitti alıverdi, sonrası malum.
Boşa vakit kaybı tamamenGerekte yok. Safanov'u falan bile isterim Uğrucan yerine. Uğrucan'a 20 milyon bonservis vereceksin bir de.