Transfer Nöbeti #14| 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
A) 9-1lik fb galibiyeti, fb şampiyon

B) içerde 1-7lik fb mağlubiyeti, gs şampiyon

sadece 1 sezon değil, sonsuza kadar tüm sezonlarda tüm GS-FB maçları için bile B'yi hemen seçerim. Maçlar da 20-0 bitsin, hiç problem değil. Ben hepsinde şampiyon olayım yeter ki... Bu hırtlar bir daha kupa yüzü göremesinler... Araya da 1-2 Avrupa Kupası sıkıştırırsam, mis gibi..

Lan yüksek bonservis istiyorsa neyini görüşüyorsunuz? Taraftarı kanser etmek için özellikle mi uğraş veriyorlar çözemedim ki. Bunlar Sommer'i almak için yol yapıyorlar belli ki. Onu istedik, bunu istedik vermediler, mecburen Sommer'i aldık... Cuesta V2 yükleniyor.

Daha saymadıkların;

Donnarumma, Maignan, Ter-Stegen, Lunin, Tzolakis, Trubin, Svilar, Restes, Onana, Suzuki, Safanov, Martinez, Atubolu, Meret, Pena, Grabara, Bulka, Perri, Victor, Mier, Pasveer
Doğru yav, Donnarumma, Ter Stegen, Maignan bunlar da vardı. bunları nasıl unıttum hayret. 😂

Abi bence Sommer'le ilgili söylemleriniz biraz yanlış. Mecburen Sommer aldık ne. Adam şuan dünyanın en iyi 20 kalecisinden birisi.

Ertan Süzgün: “Ederson için Manchester City ile yapılan görüşmelerde orta yol bulunabilmiş değil. Gardi, Yann Sommer için tekrar harekete geçti.”

Bunlar yabanci sayisini acmadan transfer falan yapmayacak belli oldu

Gönderemiyorlarda. Her turlu transfer agustos sonu eylul basina kaldi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt