Transfer Nöbeti #14| 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abi Portekizli çok iyi kaleciler ve savunmacılar elbette vardır ama Portekiz'den alacaksan ya orta saha alacaksın ya kanat.

Brezilya'dan da bek alacaksın şaka değil. Brezilyalı bekler hep en üst seviye oluyor bence.

İtalyan bir forvet.

Arjantinli bi 10 numara.

Okuma yazma bile bilmeyen afrikalı bi 6 numaran olacak.

Sağ kanada da dedesi aslandan bile kaçmayı başaran, genlerini ondan almış bi tane fildişili getireceksin

Burhan Can Terzi: "Galatasaray'da "O bunu istiyor, o şunu istiyor" diye bir durum yok.

Ederson görüşmelerini yürüten isim Abdullah Kavukcu ve kaleciyi çok istiyor."

Anket sorusunda bariz yönlendirme var, kabul edilemez. 😠
Maksatlı pisiikolojik baskıya bu taraftar boyun eğmezzzz.

SmartSelect_20250811_204739_Samsung Internet.webp

Anlaşılan, cl liste bildirme gecesine kadar bize rahat yok
İlla son dakikaya bırakacaklar ya

Diogo Costa için PSG,City, Liverpool haberleri vardı hepside kaleci aldı. Belki Inter alabilir.

75 milyona oyuncu aldığın yerde 36 yaşındaki kaleciyi takımına layık görüyorsan bir şey diyemem. Posası çıkana kadar kullanılmış, kulübü çakacak enayi arıyor.
Buna katilamayacagim. Kadrosunda Yamal, Raphinha, Lewa bulunan Barca Szcesny'yi emeklilikten geri getirdi.

Kaleci konusunda gereksiz yangın yapılıyor. Belli ki yönetimin bir planı var. Muhtemelen transfer Avrupa’da kapandığında büyük takımlardan bazılarında fazlalık kaleciler kalacağını hesaplıyor. Muhtemelen bunları kiralama yoluna gidecek. Osimhen, Icardi taktiği.

Mantıksız da sayılmaz. An itibariyle Liverpool, City, PSG, Newcastle, Barca, Real, Napoli, Leipzig, Monaco takımlarında as kaleci seviyesinde yedek kaleci var. Birçoğu bu kalecilerden çıkacak ve bu seviyelerde maaş karşılayabilecek kaleci arayan kulüp sayısı çok az. Dolayısıyla birileri mutlaka boşta kalacak. Onlar boşta kalmazsa gittikler takımlarda birileri boşa çıkacak.

Bence akıllı bir süreç. Donna’dan Alisson’a, Ederson’dan Pope’a, Raya’dan Meret’e kadar birçok kaleci var. Ucuza kapatmak lazım.

Takvime bakınca da eylül ortasına kadar Günay’ın idare edemeyeceği maç da yok. Şimdiden 20-30 verip kaleci almanın mantığı yok. Kaleci piyasası fırstlara çok açık. Ben hiç iyi kalecilerin bu kadar fazlalık durumuna düştüğü bir dönem hatırlamıyorum. Bunu kullanmak gerek. Gereksiz yangına kulak vermez umarım yönetim, sabırla beklemeye devam eder.
Hadi dediklerini kabul ettik tamam da sag bek, sol stoper islerini ne icin bekletiyorlar?

Özet planlari falan yok, transfer yapamiyorlar ama para olmadigi icin ama yabanci kontenjani dolu oldugu icin

1 plan dahilinde ilerlediklerini dusunmuyorum

İlkay Gündoğan, Galatasaray onu isterse maaşında fedakarlık yapacağını yetkililere iletti. (Ertan Süzgün)

İlkay’ı istemek ya da istememek gibi bir tercih olamaz. İlkay alınabiliyorsa alırsın. Adamın Şampiyonlar Ligi kariyeri, bizim orta sahaların kariyerlerinden büyük.

İsterselermiş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt