Transfer Nöbeti #14| 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir yanda uğurcanı 20 milyona satmam diyen TS başkanı..

Diğer yanda 20-30 milyonluk donnarumma..

Türkiye gerçekten garip ülke.
Türkiye 'den mümkünse 18-21 yaş arası Barış Alper - Arda Ünyay gibi alt liglerden potansiyelli gençler hariç kimse alınmasın

Türkiye 'den mümkünse 18-21 yaş arası Barış Alper - Arda Ünyay gibi alt liglerden potansiyelli gençler hariç kimse alınmasın

Karakteri sana uygun olan ortalama üstü yetenekte ve tecrübede yerlileri de kaçırmamak lazım. Galatasaray her zaman böyle yerli oyuncularla en olmadık zamanlarda maksimum fayda almıştır.

Son güncel örnekler bkz: Günay, Eren Elmalı, Berkan Kutlu, Kaan Ayhan vs

Kim aldı bunu?

1000132141.webp

Olay edrson+ilkay paketi iste ya besbelli, gerisi muhabir bozuntularinin etkilesim kasmasi..

Benim kafami kurcalayan su: kasa var var hehe haha hoho diyip, kaleci + defans hamlesi+ potansiyel ortasaha butcesi sorunlu olmasi komik geliyor. (Hunharca harcansin demiyorum ama ekstra adimi atmamiz gereken sezondayiz, kuracagin takim 3 sene goturmeli iyi kotu 1 ya da 2 eklemeyle)

Birde uzerine mikrofon gorunce " Galatasaray istedigi oyuncuyu alir" diye veriyorsun taraftara gazi(kavukcu bunu en az 4 kere soylemistir)

Su kaleci gundemi varken iciniz rahat mi mesela defansif hamle icin surec yurutuldugune(bilgi almanin uzerinde)

283 sayda temenni ve kadrolar konusuluyorda , yonetim ne halt yemekte kac haftadir meraktayim. Gidip seten sarlatanina "kefalet imxasi verdiler" haberi yaptiriyorlar birde

Bos bos adamlarda Hatipoglu guzellemesi kasiyor bu boslukta.

Dün De Winter’i Milan’dan kapmaya çalışmışız ama olmamış

Sommer yaşından dolayı istenmiyor olabilirde bu adam 800 milyonluk değeri olan bir takımda ki dünyanın en iyi 2 3 takımından biriydi inter geçen seneye kadar herif o kadroda as kaleciydi, barcelona şezniye gitti kaleyi emanet etti. Geçiş süreci için birisini düşünüyorsak neden olmasın adam 40 yaşında değilki. Ya muslera bir sene daha kalacağım dese bize iyilik yapmasa muslera 2 yıl daha kalecilik yapacaktı bu takımda. Eğer ederson olmayacaksa şu rus aykutmuş bilmem neymiş gibi adamlara gitmeden direkt sommeri cekmeliyiz. Ben serie a maçlarını full izliyorum sommer 40 yaşında bile bu ligin ilk 3'ünde kalecilik yapabilecek bir adam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt