Nedim Sertel
Büyük Kaptan
- 18 Haziran 2009
- 23.042
- 14.708
- 2.828
Harry Kewell'a tezahürat yapar gibi
Donaaa Donnarumaaa
Donaaaaaa
Donnaruuumaaaa
Donaaa Donnarumaaa
Donaaaaaa
Donnaruuumaaaa
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O zaman izlenir, bos gazlama olmaz demek.Aşık yok bu gün. Seten'in yeni olayı Rodrigo- Fb. Osimhen'e cevap diyor kendisi.
Ben çıktıgını çok görmedim Sommer daha çok kalede duran üstüne şut geldikçe günündeyse kurtadıkca kurtaran bir kaleci barcelona inter macındaki gibi.Sommer hiç ceza sahası dışına çıkıyor mu
Arkaya atılan topta kadrajda bir anda kendisini görebilir miyiz yoksa rakip topu alıp kaleye gidene kadar bekleyip gel lan diye durur mu
Sol.kanat diye biliyorum normaldeMackolik 10 numaraya yazmış. Cidden öyle mi oynuyor kanat mı?
Sol.kanat diye biliyorum normalde
Beyler Dursun Özbek'in 90'lı yıllarda dünya çapında bir müzisyen olduğunu biliyor muydunuz? Klibini bırakıyorum
Şarkının girişindeki sözler ise kendisine kaleci transferiyle ilgili gelen bi soruya verdiği cevaptan ilham alınıyor,
Scatman vefat etmemis miydi ya![]()
Kimse pas vermiyor,acayip bir durum.Mackolik 10 numaraya yazmış. Cidden öyle mi oynuyor kanat mı?
Franculino Dju yakın takipteyiz, sana kıyağım olsunKuruduk
valla 3 lü oynadıkları için mi bilmiyorum pek öyle libero kaleci değil aslında donnarumada öyle ileri çıkışları olan bir kaleci değil.Bence hocann edersonu çok istemesinin nedeni bu konuda en iyisi ederson
Ben çıktıgını çok görmedim Sommer daha çok kalede duran üstüne şut geldikçe günündeyse kurtadıkca kurtaran bir kaleci barcelona inter macındaki gibi.