Transfer Nöbeti #14| 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Harry Kewell'a tezahürat yapar gibi

Donaaa Donnarumaaa
Donaaaaaa
Donnaruuumaaaa

Aşık yok bu gün. Seten'in yeni olayı Rodrigo- Fb. Osimhen'e cevap diyor kendisi.
O zaman izlenir, bos gazlama olmaz demek.

Seten paylasim isini cozmus, rodrygo nereye geliyor fenere ya.

Birisinide hazirda tutuyorlarmista mourinho kerem de kerem demismismis. Unuttum adini simdi bilinen bir isim daha dedi.

Ceket harika ama alttan almak istiyorum :D
Resim

Sommer hiç ceza sahası dışına çıkıyor mu

Arkaya atılan topta kadrajda bir anda kendisini görebilir miyiz yoksa rakip topu alıp kaleye gidene kadar bekleyip gel lan diye durur mu
Ben çıktıgını çok görmedim Sommer daha çok kalede duran üstüne şut geldikçe günündeyse kurtadıkca kurtaran bir kaleci barcelona inter macındaki gibi.

Beyler Dursun Özbek'in 90'lı yıllarda dünya çapında bir müzisyen olduğunu biliyor muydunuz? Klibini bırakıyorum

Şarkının girişindeki sözler ise kendisine kaleci transferiyle ilgili gelen bi soruya verdiği cevaptan ilham alınıyor,

Beyler Dursun Özbek'in 90'lı yıllarda dünya çapında bir müzisyen olduğunu biliyor muydunuz? Klibini bırakıyorum

Şarkının girişindeki sözler ise kendisine kaleci transferiyle ilgili gelen bi soruya verdiği cevaptan ilham alınıyor,

Scatman vefat etmemis miydi ya:(

valla 3 lü oynadıkları için mi bilmiyorum pek öyle libero kaleci değil aslında donnarumada öyle ileri çıkışları olan bir kaleci değil.Bence hocann edersonu çok istemesinin nedeni bu konuda en iyisi ederson
Ben çıktıgını çok görmedim Sommer daha çok kalede duran üstüne şut geldikçe günündeyse kurtadıkca kurtaran bir kaleci barcelona inter macındaki gibi.

Çizgide müthiş biliyorum da oynadığı takımların oyun planından ziyade kendisinde de bu özellik yoksa bize bolca sıkıntı çıkartır.

Yoksa 1+1 ile gelmesini isterdim, maç alan kalecidir Sommer.

Emre Zeytinli müthiş bir troll ruha sahip gerçekten. Kendi üslubunu, tarzını yaratmayı başarmış. Doğuştan mük.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt