Transfer Nöbeti #14| 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Artık Ederson, Donnarumma olmuyorsa alternatif isimlere yönelme zamanı gelmiştir

Teklif yap, pazarlık yap ve anlaşmayı sağla bitirin bu işi bu saatten sonra iyi kalecisini kimse satmaz

IMG_8617.webp

Evet bu dehşet haksızlığa uğramış kardeşimizin altı aydaki fecraatları.

1) Şakaya alınıp on yaşında çocuk psikolojisiyle şampiyonluk kutlamasına çıkmadı (hiçbir açıklamada yapmayıp ortamın gerilmesine de müsade etti)

2) Milli takım kampına erken gidilmesine müsade edildi

3) Fabregas aradı çağırdı kimseye sormadan giderim dedi (opsiyonu bizde olmasına rağmen)

4) Kampa geç katıldı

5) Sakatım diyip rapor alıp günlerce idmana çıkmadı

Şimdi tüm bunlar olmamış gibi kulüp 6M bonservis istediğinde parasından feragat ettiği için ve biz zorluk çıkardığımız için ağlama postu yayınlamış.

Siz de yönetime sallıyorsunuz. Biraz akıllı olmak lazım. Bu adam sıfır profesyonellikle takıldı.

Gidişinin bedeli 6M’di bu da böyle çözüldü.

[Transfer di Simo]

Haziran’da kaleci nerede dediğimizde “Bekleyelim fiyatlar düşecek” diyenler vardı 😅

Kaleci transferini bu tarihe bırakmak... Umarım güvendiğimiz dağa kar yağmaz. Alamayacağımız isimler çıkıp çıkıp duruyor, kimseyi alamayıp Günay'la devam diyebilirler ya da saçma sapan bir kaleci getirebilirler.

Kaleci konusunda geç kalındığı gerçek artık somut gelişmeler olmalı.

Öyle de artık vakit kalmadı

City öder 1 sene maaşını, seneye de beleşe yollar, koymaz onlara.
Bana da nedense Sommer ile 1+1 yapacaklarmis gibi geliyor. Son dakikaya kadar kovalayip, olmazsa onu alip gecici cozum gibi dusunuyorlar zannediyorum. Ama sunu soylemeliyim ki, yonetim transfer stratejilerinde onemli bir hata yapti ve yapiyor; hep dediler ki Osimhen den sonra kaleci diye.... Elimizde sag bek yok ve en azindan bir kaleci varken bile kaleci onceliklendirmek ve halen alamamis olmak hataydi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt