Transfer Nöbeti #14| 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
City Trafford’a tam güvenmeden Ederson’u bırakmayabilir. Son senesinde de tutmak isteyebilir

Tek plan Ederson’u beklemekse Ağustos sonu iş işten geçmiş olur ve hapı yutarız.

Benim hayalimdeki takim tecrübeli isimli pahali vb oyuncular tabiki olacak kaleci defans orta saha forvet ve kanat ama 4 5 belki 6 tane 25 yas alti oyuncunun olacak onlari satarken de scout listen hazir olacak. Yedeklerde de yarısı tecrübeli yarısı scout olacak scout deyince baris yunus gibi olacak yerli yabancı farketmez.

Herkesin tercihi kendine elbette asla ama bir şey soracağım;

Inter son 2 senenin üst üste CL Finalisti takım

Kalecisi istenmez, sağ bekinin stoperinin ismi çıkar istenmez, oyun kurucusunun adı çıkar istenmez, eski bir oyuncusunun adı çıkar istenmez.

Abi neden Inter'deki oyuncular istenmiyor?

Kalecisi istenmez, sağ bekinin stoperinin ismi çıkar istenmez, oyun kurucusunun adı çıkar istenmez, eski bir oyuncusunun adı çıkar istenmez.

Simariklik bizimki bence

Hocam ben kaleci ve bek istemiyorum yaştan rakam vb dolayi istemem.

PL takımları iki iyi kaleci tutuyor her zaman yedek kalmayıda sorun etmiyor o oyuncular

Raya-Kepa
Trafford-Ederson
Alisson-Mamar

United Donnarumma olmazsa Donnarumma'ya kasayı boşaltırız gibi duruyor

Sanırım finale çıkmaları ile orayı hakettikleri konusunda tatmin edici bir bağlantı kuramıyor insanlar.

-Sommeri uygun maliyete 1-2 senelik istemeyen olduğunu sanmam

-takımda bi ton eksik varken hakana 20-25 bonservis 8-10 maaş verilmez, mesafeli olunması normal

-pavard olabilir ama maaşı yüksek ve sakatlık problemi var, bizim oyuna uyumu da soru işareti hoca atletik atletik deyip duruyor biliyorsunuz.

Yani bu adamlar bedava geliyor da keyfi istenmiyor gibi bir durum yok.

Mikitaryan da mesela finale çıkan takımın oyuncusu onu da mı istemek zorundayız mesela finale çıktılar diye

Petrovici alacaktık yaw. Bonservisi yüksek ama 2.5 maaşa ikna edebileceğin bir adamdı Muslera gibi uzun yıllar götürürdü kaleyi

Simdi tek tek oyunculari ele alip degerlendirebiliriz ama Inter'in surekli final yapmasi onlarin sistem takimi oldugunu gosteriyor, bana kalirsa oyuncularin bir cogu oyle ahim sahim ucan kacan tarzda oyuncular degil. Adamlar nasil defans yapilir, nasil hucum yapilir bunu ezberlemis. Bir takim oyunu yansitiyorlar sahada.

-Sommeri uygun maliyete 1-2 senelik istemeyen olduğunu sanmam

-takımda bi ton eksik varken hakana 20-25 bonservis 8-10 maaş verilmez, mesafeli olunması normal

-pavard olabilir ama maaşı yüksek ve sakatlık problemi var, bizim oyuna uyumu da soru işareti hoca atletik atletik deyip duruyor biliyorsunuz.

Yani bu adamlar bedava geliyor da keyfi istenmiyor gibi bir durum yok.

Mikitaryan da mesela finale çıkan takımın oyuncusu onu da mı istemek zorundayız mesela finale çıktılar diye

Selamlar rtaş, kısmen katılıyorum dediklerine

Mesajda bir şeyi eksik belirttim, oyuncuların küçümseniyor olması, Hakan Ç'yi bonservisinden bağımsız istemeyen de çoktu veya Sommer'i yetersiz bulan da çok

Elbette herkesin kendi görüşü ama bana bu oyuncuları küçümseyecek seviyede değiliz gibi geliyor. 2 sene üst üste ŞL finali yapan takıma saygı duyulmalı diye düşünüyorum

Morata boş yapmasın gitmesine izin vermedik diye boş yapmış ne yapacaktık doğru düzgün idmana gelme ben oynamıyorum diye rest çek sonra vay efendim ilkeler sanki kendisi ilkelere çok düşkün ya

Haluk tam bir maşa, maşayı elinde tutanlar da amatör. Milleti oyalamak icin diogo ismini ortaya atmak, 20m euro teklif yapıldı demek aptalca. Neyi amaçlıyorlar anlamak zor. Biz hepsiyle ilgilendik kimseyi alamadık mi diyecekler ne salakça bir strateji bu 🤦

Simdi tek tek oyunculari ele alip degerlendirebiliriz ama Inter'in surekli final yapmasi onlarin sistem takimi oldugunu gosteriyor, bana kalirsa oyuncularin bir cogu oyle ahim sahim ucan kacan tarzda oyuncular degil. Adamlar nasil defans yapilir, nasil hucum yapilir bunu ezberlemis. Bir takim oyunu yansitiyorlar sahada.

Katılıyorum renktaş, yukarda da verdiğim bi cevapta belirttim mesajda bir şeyi eksik yazdım, ben bu oyuncuların X sebeple değil de gerçekten küçümsendiğini düşünüyorum birçok kişi tarafından.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt