Transfer Nöbeti #14| 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Apo'nun bireysel hataları oluyor ama mesela Davinson'un da çok oluyor.

Ayrıca şu CL'de Apo ile bizi madara ederler demek çok ezbere yorum bana göre.

Son gittiğimiz CL maçlarında Apo gayet iyiydi. Çıktığı deplasmanlar da Bayern, Manu deplasmanları...

Manu deplasmanında kaleci gibi 2 golü direkt çıkarıyor. Davinson yediğimiz 2 golde de dolaylı yoldan hatalı mesela...

Ben stoper almayalım falan demiyorum sadece Apo'yu bu kadar gömmeye gerek yok demeye çalışıyorum.

Yoksa daha iyisi gelsin o konuda sıkıntı yok.

:asd: Veledi orada patates ederler yav. Jakobs da abdülkerim kadar defansif katkı veremez(abdülkerimi gömdüğümüz halde diyorum bunu)
Sara da oynayamıyor başka yerde 10 numara bile oynatmamak lazım direkt 3lü os oyun kurduracağız.
Kaleye donnaruma yerine herhangi bir yeni yetme yetenekli herifi alırım daha iyi.

Yapmamız gereken şey: Barışın ofansif diriliğini her daim kullanmak, bu hem yunusu hem osimheni rahatlatır.
Birisi stoperde oynayacaksa bu kesinlikle lemina olmalı. Zaten atak yaparken geride kalıyor atak yediğimizde ortaya destek verecek.

Jakobs da full kanat oynatırsın mecbur ama çok efor sıkıntı çıkarır gibi.

—Davinson-lemina-x
y—sara—torreira—jakobs
yunus——osi——barış

y:tüm kanadı kullanabilen barış gibi bir herif.
x:hızlı bir sol stoper

Kaleye orta seviye ayağı ile oyun kurabilen libero kaleci yapıştırır geçerim.
Şu dakika yedeklerle birlikte de sürekli dönüşümlü bir sistem oluştururum.

Yunus-sane değişir barış sol tarafa geçer arkasına ereni çekersin.
Sara çıkar icardi girer lemina öne gelir 4-4-2 oynarız.
Multi functional bir kadro olur.
Para harcanacaksa sağ bek ve stopere harcanmalı. Uzun bir maraton var her uyuncuya en az 70 dakika şans verip 30 maç oynatırız. Bu da yeterli bir süre.
Torreira ve davinson 3600 dakika oynamamalı sezonda.
sane nerde ulan !

birde langırt gibi bakmayın su oyuna yav

3-4-3 tarzi bir seye daha yakiniz 4 lunun on ucu ,yunus yada sana olur -icardi girer
tahminim zaten sane cl de
baris---sane--yunus
------osi gibi oynar
icardi girer merkeze geçer , yunus yada sane çıkar muhtemelen maç maç

singo gibi bisi isteme sebebi muhtemelen
Abdul konusunda evet zaten ilk tercih o olur , skora Gore 4 lu defansa doner oyun

bonservis konusu disinda ederson tercihide baya tuzlu neticede

Morata'dan bağımsız Asensio'yu almak lazım asıl o zaman Fenerbahçe'de naneyi yer.

İspanyol mus falan geçelim kendi kendinize birşey uydurup inanıyorsunuz sonra. Türkiye'ye en çok benzeyen ülke İspanya daha nasıl uyum sorunu olabilir? Bazen çok gereksiz şeyleri takıntı haline getiriyorsunuz.
Kesinlikle katılıyorum. Bize bir tane kaşar oyuncu lazım. Geçen sene Yunus’un yokluğunda 2 ay maç kazanamadık neredeyse. x olur y olur isim önemli değil ama Asensio profil uygunluğu açısından doğru isim

Ayrıca umarım Asensio fb’ye gitmez. Sadece ligde 15 gol 10 asist gibi rakamları rahat bulacak bir isim

Refah seviyesi yüksek gelişmiş ülke topçularının bizim ülkeye uyumu "çoğunlukla" zor olur bence. Güney amerikalılar afrikalılar hiç sıkıntı yaşamaz o konuda.
Neyini zor oluyor ya, parası olana bizim ülke cennet. Hazmedemedi yedek olmayı ve gönderilmeyi. Gitsin az ötede ağlasın.

Neyini zor oluyor ya, parası olana bizim ülke cennet. Hazmedemedi yedek olmayı ve gönderilmeyi. Gitsin az ötede ağlasın.
Kültür uyumu meselesi. Belki üstten bakıyorlar, belki başka birşey bilmiyorum ama ispanyol, italyan, ingiliz topçular burada icardi, torreira, osimhen,muslera .... gibi %100 aidiyet, uyum sağlayamıyor genelde

Morata'dan bağımsız Asensio'yu almak lazım asıl o zaman Fenerbahçe'de naneyi yer.

İspanyol mus falan geçelim kendi kendinize birşey uydurup inanıyorsunuz sonra. Türkiye'ye en çok benzeyen ülke İspanya daha nasıl uyum sorunu olabilir? Bazen çok gereksiz şeyleri takıntı haline getiriyorsunuz.
Futbolculuk anlamında aralarında yine fark vardır baya bence.Tarihteki getirebilecek en iyi ispanyolu getirdik bence ve iyi de katkı verdiğini düşünüyorum.Ancak asensionun son 3 sezonda falan 10 tane 90dksi vardır maximum.Bir de 9m falan maaş alacak

Son gittiğimiz CL maçlarında Apo gayet iyiydi. Çıktığı deplasmanlar da Bayern, Manu deplasmanları...

Manu deplasmanında kaleci gibi 2 golü direkt çıkarıyor. Davinson yediğimiz 2 golde de dolaylı yoldan hatalı mesela...

Ben stoper almayalım falan demiyorum sadece Apo'yu bu kadar gömmeye gerek yok demeye çalışıyorum.

Manu maçlarında arkaya adam kaçıran da Apo. Kötü değil ağırlaştı şuan önde savunan takım stoperine uygun bir stil değil.

Lazio maçlarında önde bastığın pozisyonlarda yetişemedi soldan gelen ataklarda en basit örnek

Davinson’da kaçırıyor ama ağır kalmıyor Apo oyuna uygun değil kısaca Nelson gibi hızı şuan

Osimhen e avrupada top tasiyamaktan sonra alınmasının ne manası var geçen seneki kadroya bir sane geldi çok mu değişecek oyunumuz.
Mertens ve muslera gitti daha yerine kimse almadık sağ bek uzun zamandır yok hala ısrarla alınmıyor.
Bize baskı olunca gene top cikaramiyoruz lazım maçında gene aynı geçen seneki sıkıntılar çıktı ilerde baskı yapıyoruz adamlar çıkınca hop kalemizdeler.
Kısaca avrupada çok başarı beklemek bu kadro ve oyun ile hayalcilik olur .
3 4 transfer ve Okan hocamın oyun planının değişmesi lazım set hücumu görmüyoruz bireysel yetenekler ile avrupada kötü takımlara kaybederiz.

Apo’nun pozisyon bilgisi oyun kurması rakiple birebir mücadelesinde sıkıntı yok tamamen hızıyla alakalı bir olay çünkü geride arkaya atılan toplara yetişmedi fiziksel olarak yetersiz kalıyor bu tamamen kilosu ile alakalı öyle yağlı göbekli de değil iri bir herif bu saatten sonra zayıflayıp daha atletik bir yapı kazanmasını beklemek ne kadar doğru olur bilemiyorum

düktasyonla bu kadar maşallah nokta virgülsüz Ebesini belliyor cümlelerin

Osimhen e avrupada top tasiyamaktan sonra alınmasının ne manası var geçen seneki kadroya bir sane geldi çok mu değişecek oyunumuz.
Mertens ve muslera gitti daha yerine kimse almadık sağ bek uzun zamandır yok hala ısrarla alınmıyor.
Bize baskı olunca gene top cikaramiyoruz lazım maçında gene aynı geçen seneki sıkıntılar çıktı ilerde baskı yapıyoruz adamlar çıkınca hop kalemizdeler.
Kısaca avrupada çok başarı beklemek bu kadro ve oyun ile hayalcilik olur .
3 4 transfer ve Okan hocamın oyun planının değişmesi lazım set hücumu görmüyoruz bireysel yetenekler ile avrupada kötü takımlara kaybederiz.
geçen seneki maç başlıklarını açsın baksın millet, çoğu maçta osimhene şişir oynamaktan başka hiçbir şey yapmadık

yine birebir aynı şeyler olur

clde rezil performansla eleniriz, ligi de kaliteyle götürürüz

uğurcanım dün yine 2 adet sunucu bağırtan kurtarış yapmış özetten görebildiğim kadarıyla

yanlış analiz nurullahcığım

o kış apo sakatlandığından beri büyük sıçıyor o güne kadar laf eden yoktu zaten

sadece rfs ve kiev maçına bak yeterli aponun yetersizliği

Ön taraf çok zengin asensio ya da başka bir maliyetli 10 no çok gereksiz 11 için, oyuncuları da yönetemezsin

Yunus
Sara
Icardi

3lüsünden sadece biri o formayı alabilecekken birini daha eklemek saçma. Olursa 2 yıllık beleş ilkay olur o da 8 no da oynayabiliyor diye.

Hem kanatları hem 10 noyu yedekleyebilecek bir genç alınabilir belki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt