Transfer Nöbeti #14| 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim katılmadığım nokta Apo hiçbir zaman hızlı olmadı ki şimdi de hızlı olması beklesin. Adam hem yaş alıyor hem de iri vücutlu ondan hızlı forvetleri kovalamasını beklemek yanlış onu demeye çalışıyorum. Apo dikkatli olacak arkasına dam sarkırtmayacak deseniz bence tamam ama hızlı olmasını beklemek yanlış yani. Bizim oyun anlayışında da arkasına adam sarkmaması pek mümkün değil. Her maç bir adam sarkar.

Antep maçında bile sarktılar arkaya. Bizim attığımız 2. golden önce adam Apo'nun arkasında topla buluştu gole giderken Apo yetişti omuzla alıp atağı başlattı ve gol attık. Antep forvetine yetişir ondan yana sıkıntı olmaz zaten ama yetişemeyince bu direkt Apo'nun suçuymuş gibi davranılmasına ben karşıyım. Hız olarak düşük kalabiliyor ama onun yanında bize sağladığı oyun içi bir çok olumlu katkıları da direkt görmezden geliniyor. Haksızlık oluyor bence.

olumlu hareketleri hatrına avrupa için zaten stoper istiyoruz nurullahcığım

lig için yeterli birşey diyen yok

birde adam sarkıtmak olayıda apo direkt kendisi sarkıtıyor adamları
davinson olmayan sağbekin sarkmasını kontrol ediyor

davinson niye sarkıtmıyor peki? en azından apo kadar

eakip takımlar orada ki zayıflığa oynuyorlar

Sal 5milyona edersonu. Ustune 20-25 koy al donnayi la. Hadii

Anlamadım bu işi Fabrice yazdiysa doğrudur o iyi kaynak. Hugo pep'e sormadan transfer yapamaz kendi başına mı yapiyor desem o ihtimal kalkıyor yani. Pep normalde ayağı olmayan birini asla istemez kalede dahil ama dünyanın en iyisi diye iltimas geçiyor herhalde.

haberlere göre city donnayı alırsa edersonu verecek gibi bir durum yok.Ederson giderse donna'ya gidecekler diyorlar
Biz alırsak Donna’yı alacaklar.

Bu haber varken biz Donna’yı zaten alamayız. City varken bize zaten gelmez mali şartları kabul etsek dahi.

bir an önce elinden çıkarmak isteyecektir city artık edersonu

bence biz edersonu çokdan bağladık
bonsun inmesini bekliyoruz

şuan tam fırsatı bu işin

Biz alırsak Donna’yı alacaklar.

Bu haber varken biz Donna’yı zaten alamayız. City varken bize zaten gelmez mali şartları kabul etsek dahi.
yok burda donna gitse de alsak diyenler olmuş da öyle bir durum olmadığını söyledim.İş bize bağlı yani Ederson'u alırsak donna'ya gidecek adamlar da.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt