Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 34.844
- 59.323
- 3.423
Renktas sanırım pavardı istemiyorsun gibi anladım benApo-Davinson-Pavard 3lüsü ile güzel goller yeriz jeneriklik
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Renktas sanırım pavardı istemiyorsun gibi anladım benApo-Davinson-Pavard 3lüsü ile güzel goller yeriz jeneriklik
hem pavard hem singo olmaz, imkansizGala XI:
Lazio macinda fragmanı gorduk. Değişen bir sey yok.60 dk deli dana gibi oynayıp son 30 dk 3 gol yeyip elenince anlarlar
fbden Djiku'yu alalım Pavard'dan daha fazla iş yapar bizim ligde
kaan ayhanı sag bek koymaya devam ederse gecisleri tutamayızLazio macinda fragmanı gorduk. Değişen bir sey yok.
Singo tam okan burukluk adam. Acayip bir fiziksel üstünlüğü var adam yiyor sahada.Singo ısrarımız devam etmekteymiş bu arada ama bence zor
Pavard gibi oyuncuları yeni dünya futbolunda yeri yokRenktas sanırım pavardı istemiyorsun gibi anladım ben
Cabuk gönderin lan kalecimizi
Kral sanki senegalliymişin de pavardın dedesi sizin köyde soykırım yapmışçasına postlar atıyonPavard gibi oyuncuları yeni dünya futbolunda yeri yok

Fildişi bağlantılarım var kulübe Singo çakmaya çalışıyorumKral sanki senegalliymişin de pavardın dedesi sizin köyde soykırım yapmışçasına postlar atıyon![]()
sanchezi kesecek diye mi korkuyorsun anlamadımPavard gibi oyuncuları yeni dünya futbolunda yeri yok
bak daha güzel 3lü geldi aklıma harika pasör stoper 3lüsüsanchezi kesecek diye mi korkuyorsun anlamadım