- 30 Ağustos 2009
- 30.218
- 20.170
- 2.593
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Frankowski olayinda galiba hakli ciktik. Ne dersin?Sanki biraz sallamasyon gibi geldi bana ama... Bu hesabı nasıl yapmışlar bir bilmek isterim...
Kesin bilgi mi? Ona göre dalga gecelimSağol fener
6.5 diyorum.
Bonusu iviro ziviri bilmemnesi 6 -7 araligi diyorum ben (kapta 5-6 arasi yazabilir)
Frankowski olayinda galiba hakli ciktik. Ne dersin?
2 tane gol yedirdi fazla bile almisMaçın ilk dakikalarında rakibe kafa atıp kırmızı yese bu reytingi almaz, nasıl becerebilmiş ise artık özel bir yetenek olmalı.
Gsli mi bunlarKeşke bu hafta fenerle oynasaydık da fener yalaması tırsak gslilerin makatına yerleştirseydik
Sallıyor ya bariz.
Koca sezon şampiyon fb diye kafa ütüleyip transfer sezonunda da sürekli ağlıyorlar. Böyle taraftarlık mı olur yaw 3 yıldır şampiyon oluyoruz mutlu oldukları gün sayısı 2.5 falandır totalGsli mi bunlar
GS daha önce kiralık gönderdiği bir oyuncuya bundan sonraki kariyerinde başarılar tarzında bir paylaşım yaptı mı?Söylemeyeyim diyorum ama öyle oldu galiba bakarsın opsiyonu kullanırlar da gider.
Yani şundan dolayı zaten belliydi. Kimse 30 yaşında GS'ye gelip yarım sezon da olsa başarısız olmuş adama GS'nin ödediğinin fazlasını vermeyi peşinen böyle garanti etmezdi. Bu bilgiyle o kiralık opsiyonları detayını birleştirince bu sonuca ulaşmıştım. Umarım hala yanılıyoruzdur tabi.
Ederson'un kaleciliği süper değil, zaten en iyi döneminde bile süper olmadı fakat en azından ortalama düzeyde
- ayakları iyi
- iyi profesyonel
- şampiyonluk baskısını biliyor
- DK hedefi olacak
- buraya gelmeyi baya istiyor
- liberolukta iyi
- futbolun zirvesini görmüş
o yüzden iyi transfer olur görüşündeyim
fb en leş haliyle senede tüm kulvarlarda 30 galibiyet alacaktır. o 30 maçın da sonunda gelip kafa ütüleyecek tayfa bunlar. he de geç.Keşke bu hafta fenerle oynasaydık da fener yalaması tırsak gslilerin makatına yerleştirseydik
Bilmem katılır mısın ama Tzolakis tam bu tanıma uygun bir kaleci.hislerimize tercüman olmuşsun heis
yanlış kaleci alıyoruz
ederson anca barcelona/city gibi takımların kalesinde fark yaratabilir
bize tek başına maç kurtarabilecek refleksleri süper bi herif gerekiyordu