Transfer Nöbeti #14| 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Frankowski olayinda galiba hakli ciktik. Ne dersin?

Söylemeyeyim diyorum ama öyle oldu galiba bakarsın opsiyonu kullanırlar da gider.

Yani şundan dolayı zaten belliydi. Kimse 30 yaşında GS'ye gelip yarım sezon da olsa başarısız olmuş adama GS'nin ödediğinin fazlasını vermeyi peşinen böyle garanti etmezdi. Bu bilgiyle o kiralık opsiyonları detayını birleştirince bu sonuca ulaşmıştım. Umarım hala yanılıyoruzdur tabi.

Sallıyor ya bariz.

O kadar kolay değil ki o hesaplar. Birinin elenmesi o ödül mevzusunda 10 yıllık sıralamayla belirlenen "Avrupa dışı" gelirlerini böyle bariz etkiler ama onlar da düşük rakamlar. Diğer "Avrupa içi" gelirleri sıralamada kaç sıra yukarı çıktık falan hesaplaması o kadar kolay değil. Elenen takımlar altımızda mıydı, üstümüzde miydi vs net bilemiyoruz ki...

Söylemeyeyim diyorum ama öyle oldu galiba bakarsın opsiyonu kullanırlar da gider.

Yani şundan dolayı zaten belliydi. Kimse 30 yaşında GS'ye gelip yarım sezon da olsa başarısız olmuş adama GS'nin ödediğinin fazlasını vermeyi peşinen böyle garanti etmezdi. Bu bilgiyle o kiralık opsiyonları detayını birleştirince bu sonuca ulaşmıştım. Umarım hala yanılıyoruzdur tabi.
GS daha önce kiralık gönderdiği bir oyuncuya bundan sonraki kariyerinde başarılar tarzında bir paylaşım yaptı mı?

Kaleci yorumlamak bambaşka bir uzmanlık. Sahaya çıkmadan şu olur, bu olur demek zor geliyor bana. Ben Ederson'un kaleciliğini beğenmem ama gelip takımla enerjisi de tutabilir.

Ederson'un kaleciliği süper değil, zaten en iyi döneminde bile süper olmadı fakat en azından ortalama düzeyde
- ayakları iyi
- iyi profesyonel
- şampiyonluk baskısını biliyor
- DK hedefi olacak
- buraya gelmeyi baya istiyor
- liberolukta iyi
- futbolun zirvesini görmüş

o yüzden iyi transfer olur görüşündeyim

Ortalama derken kimlerin ortalaması? Tamamen tüm kaleciler arasında "ortalama" mı? Yoksa sadece Avrupa'daki tüm ülkelerdeki top ligler için ortalama mı? Yoksa 5 büyük ligdeki tüm takımlar için ortalama mı? CL takımları için ortalama mı? EPL'nin iddialı takımları için ortalama mı?

Keşke bu hafta fenerle oynasaydık da fener yalaması tırsak gslilerin makatına yerleştirseydik
fb en leş haliyle senede tüm kulvarlarda 30 galibiyet alacaktır. o 30 maçın da sonunda gelip kafa ütüleyecek tayfa bunlar. he de geç.

forveti, 2 sene boyunca hollanda ligi gibi herkesin peynir ekmek gibi gol attığı bir ligde bile toplam 12 gol atmış bir japon olan bitmiş bir fnoord'u elediler alt tarafı. kendilerini bulut üzerinde görsünler daha iyi.

Transfer için ailesinden aylarca ayrı kalan Timur'u göz yaşları içinde gönderiyorsanız daha iyisini yapacaksınız kardeşim
Yemeyecek icmeyeceksiniz , uyumayacaksiniz o kaleciyi getireceksiniz
50 senedir belli yani Nando nun gideceği

hislerimize tercüman olmuşsun heis

yanlış kaleci alıyoruz

ederson anca barcelona/city gibi takımların kalesinde fark yaratabilir
bize tek başına maç kurtarabilecek refleksleri süper bi herif gerekiyordu
Bilmem katılır mısın ama Tzolakis tam bu tanıma uygun bir kaleci.

İzlemeni öneririm üstat

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt