Gokhan Yamanli
Büyük Kaptan
- 22 Mart 2015
- 24.888
- 12.184
- 1.783
Salisu iş yapar mı ? İzleyen var mıdır son dönemde
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hem fiziken hem aklen sakat bir herifSalisu iş yapar mı ? İzleyen var mıdır son dönemde
ben giden-gelen olarak bakıyorum. morata gitti, yerine 2002 kuralına uyan bir potansiyel olsa hiç fena olmaz derim.
icardi'nin çaprazdan sonra nasıl döneceğini bilmiyoruz. tekrardan sakatlanma ihtimali beni çok korkutuyor. tüm sezon 60 maç osimhen'e de yük bindiremeyiz hele ki bu sezon afrika kupası oynamaya gidecek kendisi daha. keza osi biliyorsun yılda bi 7-8 maç banko kaçıran birisi.
o yüzden bir tane sub-st bulsak hiç fena olmazdı.
Ikisini de biz almaliyiz. Gerekiyorsa iyi bonservis ver ama muhakkak almak lazim. Ligde ve Kupada inanilmaz kadro genisligi verir.Romulo => Leipzig Berke => Lille gibi transferlerin daha fazla olması gerekiyor ligimizde. Geçen sene gösterdikleri performans ile buna en yakın olanlar Kozlowski ve Batagov sanırım.
bu adam niye şişmiş yine
![]()
bu adam niye şişmiş yine
![]()
bu adam niye şişmiş yine
![]()
Evraklar yetisirse..2 eylüle kaleci ve sag beki yetiştirsinler mutlu olucam
rüzgar esiyormuş ondan deniliyorMuhtemelen aciyla alakali 25 gun onceki halini atmisti herif caki gibiydi bugun burhan da yakindan gordum gayet fit yazmis
Adam kollu üstüne kolsuz tişört giymiş diye öyle bol duruyor yavbu adam niye şişmiş yine
![]()
Madrid macina Kaan ve Berkan orta sahasi ile cikariz artik.Bir tane de 6-8 alternatifi yazmazsanız bırakın gidin o koltukları...
Amorim bence osuruktan tayyare bir isim reis.
bu adam niye şişmiş yine
![]()
Sanırım 8m satın alma opsiyonluydu. İndirim yapıp zorunlu yapmış olmaları muhtemel.