Cengiz Güneş
Ulubatlı Souness
- 10 Temmuz 2011
- 30.133
- 25.466
- 3.183
Mesela bugün yazdığın rumen steaua kalecisi gibi miBir dolu adam bulunur direk 11 olmaz belki ama bulunur satılır. Bu tarz liste her zaman güncel olmali zaten.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mesela bugün yazdığın rumen steaua kalecisi gibi miBir dolu adam bulunur direk 11 olmaz belki ama bulunur satılır. Bu tarz liste her zaman güncel olmali zaten.
Son dönem kanat ikisi alt lig biri alt yapi hocam.katiliyorum .Onların 30u 35i senin 7-8in işte
Tutan bi ton genç transferimiz oldu son yıllarda yeter ki doğru kadrolara monte edelim. Şu an takım oturmuş ve heybetli bir ekibimiz var oyuncu geliştirmeye çok müsaidiz.
Her yere 5-6 maaşlı adam alamayız ha?
Barım barım belli ediyordu Fenerli olduğunu ama sevenleri hastaları çoktu bişey diyemedik biraz daha dursa tripleei ile barış alperimizin başınıda yiyecekti buBu arada belesoglu bunun yaninda sut dokmus kedidir..Herif senelerce Avrupada oynayip dondu Tr'ye bu it 1 sene sonra dondu aninda..
Hadi nelson,cuesta,zaniolo falan teklif yok veya düşük teklifler var zor olur beklersin..Lan şu Yusuf Demir ve Jelert’i de kiralayın elimizde kaldılar
o zaman örnek vermeyeceksin beyinciğin ile ukalaymış sen kimsin bana ukala diyeceksin şamar oğlanı ederim seni. Millete ağzına geleni söylüyorsun burada ondan sonra tamam mamam yok ya.Milan mi dedim ben ben transfere bakis acisi dedim . Gayet de alinabilir. Ne desem bos iyi gunler.
Tzolakis bu kadar iyiyse neden Nottingham Forest almıyor? İki kulübün sahibi aynı değil mi?
Herkes kendinı edersona sartladıgı ıcın yonetım ıyıce sıvadı bu konudaederson'un tzolakis'ten daha fazla oy almasına sadece gülebiliriz bu arada
standart gsc cehaleti işbaşında
Orası öyle de bizim yüksek beklentili scout işleri genelde karavana oluyor. Barış, kerem, arda ünyay gibi 1 milyonluk adamlar daha çok tutuyor çünkü bunları alınca ilk 11 sorumluluğu yüklemiyoruz, yedekte 1 sezon demlenip hazır hale geliyorlar zamanla. Bence çok ucuza alıp 1-2 sezonda bizim seviyemize getirmek daha kârlı. Yüksek maliyetli genç scout transferleri ilk 11 ve şampiyonluk baskısını kaldıramayabilir eğer psg madrid gibi süper yetenek almıyorsanOnların 30u 35i senin 7-8in işte
Tutan bi ton genç transferimiz oldu son yıllarda yeter ki doğru kadrolara monte edelim. Şu an takım oturmuş ve heybetli bir ekibimiz var oyuncu geliştirmeye çok müsaidiz.
Her yere 5-6 maaşlı adam alamayız ha?
Marcao nelsson luyindama falan da tuttu kral. Boeyi de çok iyi buldular mesela. Ben sağ beke böyle bi profil alınması gerektiğini düşünüyorum.Orası öyle de bizim yüksek beklentili scout işleri genelde karavana oluyor. Barış, kerem, arda ünyay gibi 1 milyonluk adamlar saha çok tutuyor çünkü bunları alınca ilk 11 sorumluluğu yüklemiyoruz, yedekte 1 sezon demlenip hazır hale geliyorlar zamanla.
Mal herif en başarısız olacağı kulübe gidiyorDonnarumma Manchester United'ı da takibe almış.Grok'a da sormuşlar o da doğrulamış
![]()
Ben tanımıyom ismi topçu ismi diye bastımDiogo Costa baya populer forumda, ankette birinci gidiyor.
Bir onana korkusu sardı beniMal herif en başarısız olacağı kulübe gidiyor