Transfer Nöbeti #14| 2025 Yaz Arşiv

Yeni Kalecimiz Kim Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    193
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aldığı sürelerin çoğu ilk devre

onun süreleri lemina aldı, sara öne kaydı

üstüne Sane + icardi geldi
Az once Mehmet'e verdigim mesajda bunu detayli acikladim suan bu mesajini ekleyemedim.

Orada yazdim, kanat rotasyonumuz zayifti gecen sene, simdi yeterli adam var : Baris, Yunus, Sane, Zaniolo.

Mertens yerine kimse alinmadi ok. Ama Zaniolo da gidecekse yine hucumsal anlamda bir kisi eksiliyor o manada Trossard mantikli geliyor bana. Hem cok yonlu biri, solda oynar, forvet arkasi da oynar.

Icardi'yi sayma o Osimhen ile forvet. Hepsi ayni anda oynayamaz zaten Icardi'nin tam hazir hale gelmesi 2 ay daha surer.

Bozuk değilim kızgınım böyle bir karaktersizi zamanında savundum diye.
İnsanların tepki göstermekten ziyade fenere gitsin filan demesini anlamiyorum ben esas ,adam yerli oyuncu skor yapiyormu yapiyor ,maliyet evet kol gibi asla verilmez ama bir şekilde yali denen herif amacına ulaştı kerem üzerinden bizim taraftari gerdi haftalardır kerem konuşuyoruz

Şampiyonlar Liginde iyi kapanan ve geçiş hücumunu iyi yapabilen takımlara karşı 10 numara olmadan maçı çözemeyiz. Gol yiyeceğimiz garanti fazlasını atabilmek için 10 numara şart.

Az once Mehmet' verdigim mesajda bunu detayli acikladim suan bu mesajini ekleyemedim.

Orada yazdim, kanat rotasyonumuz zayifti gecen sene, simdi yeterli adam var : Baris, Yunus, Sane, Zaniolo.

Mertens yerine kimse alinmadi ok. Ama Zaniolo da gidecekse yine hucumsal anlamda bir kisi eksiliyor o manada Trossard mantikli geliyor bana. Hem cok yonlu biri, solda oynar, forvet arkasi da oynar.
O rotasyona biri eklenebilir buna katılıyorum ama bu 10-15 bons 4-5 maaşlı biri olmamalı

Trossard maliyet olarak mantıksız iş olur tabi 20 bonservis 10 maaş son sahibisin ilk 2 sene sonunda elde patlamaya müsait. Şöyle 20'li yaşlarının başında sonradan oyuna atabileceğimiz bir kenara yok demeyiz.

Trossard yeni mertens olur aradigimiz akil topcu kendisidir sirf kanat olarak degerlendirmeyin.. Lakin onceliklerimiz varken pek olasi degil gibi

Bize asla istemem ama onlara gitmesini de istemem ..Artisi eksisi bir yana double double istatistigi garanti gibi herifin
Okadar ağır skor kasamaz bence cunku fenerin oyun sistemi ve forvet oyuncuları ona uygun degil ama skor yapar tabiki
Ama işte fenerin içindeki kaosa dayanabilecekmi olumsuz durumlarda takım içi köpek gibi oyuncular ve taraftar baskısı gs li baskisinda neler yapacak merak ediyorum

Maliyetinden bagimsiz keremin fenere gitmesine bozulan ender kisilerdenim sanirim: )
Bjk ye gelirse iyi olur ama Fenerde de katkı vereceği belli ve o tarz bir oyuncu iş yapar Fenerde. Feyenoord maçında da görüldü ki Fener artık kağnı gibi oynamaktan vazgeçmiş. Bu ligde onlara olumlu olarak yansıyacaktır. Kerem de bu minvalde onlar için doğru transfer. Hoş bir durum değil tabii ki, kim ister rakibinin güçlenmesini.

O rotasyona biri eklenebilir buna katılıyorum ama bu 10-15 bons 4-5 maaşlı biri olmamalı
Genc oyuncu istiyorsun anladigim kadariyla ama genc oyuncudan bu bolgede oyuna atildiginda bu performansi da alabilirmisin soru isareti. Simdi Morata gitti, yillik maasi yuksek biri, Mertens gitti, o da yillik maasi yuksek birisiydi. Zaniolo da giderse totalde 12 milyon euroluk maas paketinden kurtulmus ve yerine mesela 5 milyon euro alan Trossard geliyor diye de dusunebiliriz. Genc oyuncu bende isterim ama kimi alabiliriz oraya mesela?

Okadar ağır skor kasamaz bence cunku fenerin oyun sistemi ve forvet oyuncuları ona uygun degil ama skor yapar tabiki
Ama işte fenerin içindeki kaosa dayanabilecekmi olumsuz durumlarda takım içi köpek gibi oyuncular ve taraftar baskısı gs li baskisinda neler yapacak merak ediyorum

Psikolojik kaos kismina katiliyorum oyun olarak dersek fenere daha uygun bize gore..Zaten karman corman oynuyorlar sapkadan tavsan cikaracak adam ariyorlar talisca duran kerem gibi..
Sahsen mental olarak da elit bir kanat alma ihtimallerindense yine kerem daha iyi oldu bizim icin .. Asensio- Trossard gibi adamlar daha tehlikeli olurdu takim oyununa ciddi katki verecekleri icin .
Kostic- Dzeko- Tadic gitti bu oyun aklini katacak tek isim almadilar

Genc oyuncu istiyorsun anladigim kadariyla ama genc oyuncudan bu bolgede oyuna atildiginda bu performansi da alabilirmisin soru isareti. Simdi Morata gitti, yillik maasi yuksek biri, Mertens gitti, o da yillik maasi yuksek birisiydi. Zaniolo da giderse totalde 12 milyon euroluk maas paketinden kurtulmus ve yerine mesela 5 milyon euro alan Trossard geliyor diye de dusunebiliriz. Genc oyuncu bende isterim ama kimi alabiliriz oraya mesela?
Morata gitti falan diyorsun da o icardi yerine gelmişti zaten, bir değişiklik yok yani rotasyonda da maaşta da. Hatta daha fazla ödüyoruz icardiye. Saneyi eklemiyorum bile.

Maaş değil oyuncuların nasıl idare edilebileceği mesele burda. Oraya kimse alınmasa bile olur eğer alınacaksa genç denenebilir elzem bi mevki olmadığı için.

Bu yıl barışı da çift forvette göreceğimizi düşünüyorum bol bol o da o rotasyonun bir parçası

Bu arada transfer yapamadik diye hayiflaniyoruz ama Sane'yi bizim yerimize fener alsaydi ibre tamamen tersine donerdi cok kritik bir hamle oldu bizim icin.. Kafasi calismayan maximen bile bunlarda epey fark yaratiyordu

Trossard cok iyi ve mertens’in yerini rahatlikla doldurur

Ama söyle bir gercek var

Sane,baris ve yunus gibi oyunculari yedek birakmak kolay degil

Bu oyunculara tabi ki alternatif oyuncular lazim ama bu oyuncular yedek oturdugunda ses cikarmayacak oyuncular olmali

Takim da huzursuzluk olmamali

Aile ortami bozuldugu an basarisizlik gelir

Defalarca söylediğim gibi ilkayi almak şart..sağ bek,stoper,kaleci çok eksiğimiz var..sampiyonlar ligine gidecek takımın bu kadar eksiği olmaz..ne zaman takıma alışacak ne zaman defans hattımız oturacak..çok rahat bizim yöneticiler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt