- 16 Haziran 2010
- 207.940
- 161.545
- 6.838
GS, FB ve BJK transferi kapatti.Anadolu kulupleri haric uefa listelerinden beri transfer yapan oldu mu?
Trabzon'u bilmiyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
GS, FB ve BJK transferi kapatti.Anadolu kulupleri haric uefa listelerinden beri transfer yapan oldu mu?
Sakatlığı falan mı var hazır mı değil bilmiyorum ama çok ağır görünüyor bizde videolara bakıyorum herif baya baya topu alıp orta sahadan çıkaranda bir profil anlayamadım bu herifbu çocuktan umudum var ama önce bi takım düzelsin, sonra bu içeri sokulsun
fb adil demirbağ'ı yokluyormuş.GS, FB ve BJK transferi kapatti.
Trabzon'u bilmiyorum.
Adili fenere verecegiz , sizden de Arda Unyayi alacagizfb adil demirbağ'ı yokluyormuş.
karakter olarak ürkek benceSakatlığı falan mı var hazır mı değil bilmiyorum ama çok ağır görünüyor bizde videolara bakıyorum herif baya baya topu alıp orta sahadan çıkaranda bir profil anlayamadım bu herif
Açılması lazım videolarındakinin yarısını oynasa ilaç olur topla ilişkisi gerçekten iyi oyuncunun aslında aradığımız özellikleride var fizik olarak alan kaplayan bir oyuncu biraz kendini bulsa toparlar ortayı bayakarakter olarak ürkek bence
Enteresan, gecen gun kapattik demislerdi. Zaten stoper de aldilar bunlar yine gereksiz para harcamak istiyorlar sanirim.fb adil demirbağ'ı yokluyormuş.
Ayıp.Adili fenere verecegiz , sizden de Arda Unyayi alacagiz
Bu çocuk sadece bize CL deplasman maçlarında lazım olacak. CL deplasman maçlarını torreira kaldıramıyor pas pas oluyor uzun metrajda. Singo ya da ugochukwo için hoca plan yapıyor merak etmebu çocuktan umudum var ama önce bi takım düzelsin, sonra bu içeri sokulsun
Sadist miyiz hocam?UEFA ya yazı yazalım 1 hafta daha uzatsın
00:00 da iskence bitiyor.Bu lanet dönem bugün bitiyor değil mi?
osimhen var ya kralSneijder ve icardinin yarrattigi etkiyi biri devralmali
Boşluk iyi bisey değil