Transferlerden Memnun musunuz?

• Kullanılan toplam oy
    235
evet öyle ancak sara o başak maçındaki sakatlık sonrası direkt bitti yani genel yorum aslında benimki.Senede artık 10 maç iyi oynuyor onlar da eyüp filan oluyor.Bir de bir tane juve maçı oynadı yani sorun direkt kendinde bence o saçma sapan topları kale ağzından atamaması da buna bir örnek yani o da kaçak dövüşüyor sürekli.Mesela derin pas falan denemiyor yani geride olsa bile üstüne baskı alınca top çıkaramıyor direkt kayıp yani buna örnek olarak da monaco dep olabilir.Liverpool depi saymıyorum herkes kötüydü ama bu oyun düzleminde camara gibi hem tekniğiyle hem driplingle top çıkaracak biri lazım.Millet merkezde basıp alanları kapatınca kalıyor ortada direkt sara.Eğer hedefimiz varsa 2 düzlemde de iş yapacak biri lazım orada
Anliyorum dedigini ama 10 numaramiz yoktu gecen sene, derin pas nadiren kanatlar + osimhen disinda zaten yok-ki herkes salla osimhene oyunu oynuyorduk. E bireyselde zaten hata ustune hata ile moral falan da gidiyor. Hatasiz demiyorum zaten, mental olarak daha hirsli olmasi lazim herkesin. En az osi kadar.

Ayrica defansif yonden de cok sorumlulugu oldu. Haliyle aslinda olmayan 10 numara cevresindeki herkes takim oyununda vasat ya da altindaydi. Osi haric tabi - terminator o adam(da nereye kadar...)

Batrakovun saraya olumlu etkisini sanede de gorecegimizi dusunuyorum (basaksehirde beklentim sane-batra-yunus cunku).

Dersen "ee batrakova bir sey olsa nolcak" , iste planlama sorunu bu. Salla osimhene oyunu geri gelir muhtemelen.

katılmıyorum ilk CL deplasmanı ve ligdeki kötü deplasman maçından sonra 3 lüye dönme ihtimalimiz var kadro müsait üçlü için sadece Sane ıskartaya çıkıyor ya Leao'nun yedeği olacak ya da 3 -4 - 3 gibi zor bir formasyonu tuttracak hoca saneyi de denkleme sokmak için. Singo jacobs sara sallai batrakov leao apokerim lemina torreira hepsinin performansı üçlüde artabilir. Fizik olarak düşen çok oyuncumuz var sahayı dikine değil enine daha çok hareket etmeleri gereken 3 lü gibi formasyonlar ihtimal dahilinde
3-4-3 sisteminde 25 milyon euroya alinan Batrakov nerede oynayacakmis?

madem öyle yani neden deniz,yusuf peşine gittiniz de yabancı almadınızki ? Şimdi bu da yeni alışkanlık oldu hayırlı olsun.Kadroyu her dönem eksik kapatma alışkanlığı üstüne kontenjan boş bırakma alışkanlığı geldi

keşke mesela toulouse'ta oynayan alex vossah bizden birinin aklına gelse de teknik heyet zaten uğraşmaz , scout ekibi de fmscouttan wonderkid listesine bakıyor bir de sofifa'dan potansiyele bakıp ona göre oyuncu öneriyorlar
Scout dediğin transfer 14-17 bilemedin 18 yaşı geçmez. Düşük bonservislerle alırsın. Sonrası zaten herkes o çocuğu biliyordur. Batrakov da yaş ve bonservis olarak Scout değil. Rus pazarında sıkıntı olmasa 2 yıl önce Avrupasını yapmıştı. Ben sözde scout transferi yaptığımız ve faydalı olan bir futbolcu hatırlamıyorum.

Adamı kadroya bile almıyorlar ama yerini doldurmadan göndermiyorlar da biz olsak çoktan göndermiştik

Al-Hilal'in Al-Ahly karşısında eksiklikleri:

🇹🇷 Yusuf Akçiçek — Dışarıda
🇸🇦 Hamd Al-Yami — Sakatlık
🇫🇷 Simon Bouabri — Dışarıda
🇸🇦 Salem Al-Dawsari — Sakatlık

Adamı kadroya bile almıyorlar ama yerini doldurmadan göndermiyorlar da biz olsak çoktan göndermiştik

Al-Hilal'in Al-Ahly karşısında eksiklikleri:

🇹🇷 Yusuf Akçiçek — Dışarıda
🇸🇦 Hamd Al-Yami — Sakatlık
🇫🇷 Simon Bouabri — Dışarıda
🇸🇦 Salem Al-Dawsari — Sakatlık

yahu yalan ya kesin mirsad aziz yıldırımı ikna etmeye çalışıyordur fbye götürmek için

Yine yabanci hakkini tam kullanmadan bitirecekler gecen sene yaptiklari gibi.
Suan zaten tam kullanmak mi mantikli kullanmamak mi ondan da emin degilim.Hoca +4 u gereksiz goruyor galiba.Lesley Nhaga dan felan yararlanmak istediginden emin degilim.Batrakovu da direk 10 numara olarak degil Yunusun yedegi olarak gordugunu dusunuyorum.Biz ciddi anlamda basarisiz bir donem gecirmeden okan hoca direk sans verecek gibi durmuyor oyunculara.

Maks temmuz'un 15'inde bitmesi gereken isimleri nasıl bu tarihte alıyoruz buna Batrakov dahil.

Keşke geçen devre arası Pape Gueye'yi 40 m euro'ya alsaymışız o kadar etmez derken onu bile beceremediler.

Yusuf Akçiçek'i transferini bile bitiremeyen adamlardan Camavinga ve Julian Alvarez transferlerini son gün yapmasını bekleyen insanlar var hala sosyal medyada.

Geri
Üst Alt