- 31 Ağustos 2021
- 72.689
- 52.057
- 3.883
Anliyorum dedigini ama 10 numaramiz yoktu gecen sene, derin pas nadiren kanatlar + osimhen disinda zaten yok-ki herkes salla osimhene oyunu oynuyorduk. E bireyselde zaten hata ustune hata ile moral falan da gidiyor. Hatasiz demiyorum zaten, mental olarak daha hirsli olmasi lazim herkesin. En az osi kadar.evet öyle ancak sara o başak maçındaki sakatlık sonrası direkt bitti yani genel yorum aslında benimki.Senede artık 10 maç iyi oynuyor onlar da eyüp filan oluyor.Bir de bir tane juve maçı oynadı yani sorun direkt kendinde bence o saçma sapan topları kale ağzından atamaması da buna bir örnek yani o da kaçak dövüşüyor sürekli.Mesela derin pas falan denemiyor yani geride olsa bile üstüne baskı alınca top çıkaramıyor direkt kayıp yani buna örnek olarak da monaco dep olabilir.Liverpool depi saymıyorum herkes kötüydü ama bu oyun düzleminde camara gibi hem tekniğiyle hem driplingle top çıkaracak biri lazım.Millet merkezde basıp alanları kapatınca kalıyor ortada direkt sara.Eğer hedefimiz varsa 2 düzlemde de iş yapacak biri lazım orada
Ayrica defansif yonden de cok sorumlulugu oldu. Haliyle aslinda olmayan 10 numara cevresindeki herkes takim oyununda vasat ya da altindaydi. Osi haric tabi - terminator o adam(da nereye kadar...)
Batrakovun saraya olumlu etkisini sanede de gorecegimizi dusunuyorum (basaksehirde beklentim sane-batra-yunus cunku).
Dersen "ee batrakova bir sey olsa nolcak" , iste planlama sorunu bu. Salla osimhene oyunu geri gelir muhtemelen.