Transferlerden Memnun musunuz?

• Kullanılan toplam oy
    251
ÖZEL | Galatasaray, El Chadaille Bitshiabu'yu kadrosuna katmak için bastırıyor.Gelişmiş görüşmeler. Ayrıca 21 yaşındaki stoper için RB Leipzig ile de.Ancak anlaşma başarısız olabilir. Gala'nın bir adayı daha var. Karar çok yakında. RB Leipzig anlaşmaya varma konusunda iyimser.

Yusuf işi patlamış heralde. Hayırlısı olsun..
Hala Nhaga kiralayıp başka bir U23 ortasaha alabilirler
bunlardan fazla şey bekliyorum ama umut böyle lanet bir şey işte

Diyelim Camavinga'yı aldın,
Torerria, Lemina, Sara'yı kullanacan kabul edelim.
Ngaha, İlkay, Lesley... Ne yapacan bu 3 adamı? u23 kontenjanını da heba etmiş oluyorsun.

Yusuf konusunda Al Hilal uzatırsa Bitshiabu gelecek gibi görünüyor, bence Yusuf'tan daha potansiyelli, Lukeba gibi bir muazzam stoperin arkasında kaldığı için ıskartaya çıktı, ayrıca Yusuf'u kiralasak bile gelecek sezon 4-5m maaştan aşağı isteyemeceği için kalıcı olarak almak zor, bakalım neler olacak

Soyle bir durum var:

Yusuf alinirsa CL listesine eklenir.
Bitshiabu alinirsa yurt disi oyuncu listesine 1 kisi daha eklemis oluruz, bu durumda kim disarda kalacak orasi soru isareti olacak.

edit: yanlis baktim . Yusuf gelse bile TR disi listesinde kaliyormus.

Yusuf konusunda Al Hilal uzatırsa Bitshiabu gelecek gibi görünüyor, bence Yusuf'tan daha potansiyelli, Lukeba gibi bir muazzam stoperin arkasında kaldığı için ıskartaya çıktı, ayrıca Yusuf'u kiralasak bile gelecek sezon 4-5m maaştan aşağı isteyemeceği için kalıcı olarak almak zor, bakalım neler olacak
Çok az oynamış bu çocuk da ya, 196 boy ve klasik esmer sakarlığı varsa eyvah

Biz 5 kere de 6 kere de üst üste şampiyon olabiliriz ama plan program yapmayı bilen bir yönetim hiç göremeyeceğiz gibi.

7 8'e ümit akdağ'ı bitirmemek için niye 40 takla atıyolar acaba

Real bu hafta camavingayi parlatmış icin oynatmış. Ingiltereden bir ekibe çakma pesindeler.

Geri
Üst Alt