Veiga 40+5
Camara 40+5 ya da M. Sarr 2+28
Leao 38+5
Batrakov 25

Sadece su dort transferi yapabilseydik takim acayip seviye atlamaya musait olacakti. Tabi parasi da az degil ama her sene omurgayi degistirmiyorsun zaten.

Diğerlerini al, Leao yerine genç potansiyel bir u23 alsan da olurdu...

dursun bi hayal kuruyor çok anlıyomuş gibi

olmuyorsa başka kimseyi almıyor ;D

böyle saçma sapan bişey olamaz yav
Camawinga olayi bence baya baya gundemde dolsun, millet kafa yorsun, yayincisi konussun diye kullanilan bir isim.

Pasamin hayali kvara falandi en son 😁

O23 zaten torreira / lemina formulu olmadan mumkun degil. Sallai gitme, , singo bence talibi yok. Basaksehire lemina mi birakacagiz tahminen maasini da odeyip. Sacmalik ve aptallik olur.

U23 tek cikar yol nhaga kiralaman. Besiktasa ugocukwonun kontrati devretsek olmaz mi aslinda?

dursun bi hayal kuruyor çok anlıyomuş gibi

olmuyorsa başka kimseyi almıyor ;D

böyle saçma sapan bişey olamaz yav

image (1).webp

Bitsibuhi filan boş iş ilk ihtiyaç olduğunda orda Lemina veya jacopsun oynayacağını hepimiz biliyoruz. Jacops kabul etse kendisinden iyi stoper olur zaten atak yönü zayıf.
Dinamo kiev macinda yedigimiz 3uncu goldeki yavas cekim tekrari hatirladikca bu ihtimali siliyorum kafamdan.

fofana bitik adam bjk gibi hedefsiz takımlar belki olursa diye deneyebilir ancak onlar bile os kovalarken bizim bu ekibe güvenip yola çıkmamız kabul edilemez.Doğru düzgün bir tek lemina var elde , o da yine aynı oynar mı muamma.

jkliler bile fofana istemiyoruz diye kuduruyor twitin altında. bence haluk'un dün gece söylediği çok iyi adam gelmeyecekse orta saha alınmaz fikri gayet makul. çünkü orada sol stoper gibi nicelik sıkıntısı yok adam var.

Halit Kubilay Fırat başkan oldu, BAL'a çıkardı bu sene. Kent Konseyi Başkanı aynı zamanda. İş adamı tarafı da var sanırım. Koray Kurt (Eski forvetimiz-PTT Ligindeyken oynayan-Fernando Torres çakması bir herif vardıya hatırlarsın o :D) Miller Holding sponsor 2 senedir. Afrika'da da kulüpleri varmış. Kardeşleri de Çorumspor'da asbaşkan mı ne, öyle bir görevi var. Biraz hareket var gibi yani.

Biga 3. lige çıkınca para falan topladı ama kimleri aldılar, 3. ligde ne yaparlar bilmiyorum açıkçası. Umarım kalıcı olurlar.

koray kurtu bilmez miyim ya fmde ne estirirdim onla varya

maalesef çok sağlam yatırım lazım hızlıca yukarıya çıkmak için

Geri
Üst Alt