Kalas ve afrikalı stoper izlerken biz :

21887 (6).webp

Transferlerden memnun musunuz anketi açıldı.

Bitshiabu bu arkadas laf olsun diye yani yedek külübesinde yabanci bir stoperimiz var diye alindi, Türkiye Kupasi futbolcusu olur, sezon sonuda geldigi gibi gider. Aynisi lesley icinde gecerli, mutlaka her yil bu tür sacma transfer yapiyoruz bir iki tane.

Toplantıdan toplantıya gezen adamın yazdığı yazılarla bak ahahahaah bide bize işsiz diyordu ilgi manyağı seni gidi

bu arada bizim beklerimize haksızlık yapılıyor

tabiki bu adamlar marcelo değil veya hakan ünsal filan değil de 3,5 bekimiz de(singo yarım adam) bence ligin en iyileri

Osimhen
Leao Batrakov Sane
Sara Koopmeiners
Jacobs Bitshiabu Davinson Singo
Uğurcan

Deniz
Barış İlkay Yunus
Torreira Lemina
Eren Abdulkerim Kaan Sallai
Jankat

Dursuna haksızlık mı ediyoruz acaba
Kopmeiners i mi aldık o nereden çıktı?

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bu arada bizim beklerimize haksızlık yapılıyor

tabiki bu adamlar marcelo değil veya hakan ünsal filan değil de 3,5 bekimiz de(singo yarım adam) bence ligin en iyileri
Ne açıdan iyiler? Ben öyle olduklarını düşünmüyorum defansif olarak zaaf yaratmıyorlar (Sallai sırtı dönük rakibe sürekli faul yapması dışında) ama oyun kurulumu, hücum desteği konusunda neredeyse yoklar. Eboue, Mariano, Riera gibi olmalı en az bir bekimiz bence ki bu profil değillerse Boey gösterdi o meziyetleri olmayan bir bekin nasıl sivrileceğini

Bitsiabu’yu potansiyeline ulaştıracak kulübün biz olacağımızı sanmıyorum, sayısız sol stoper ismi geçti son gün menajer önerisini aldık, ilk gün de alabilirdik bu adamı.

Lesley ve Nhaga da böyle, bu adamları doğru rolde oynatırsan verim alırsın ama en azından Lemina ya da Torreira yerine bir tane daha iyisi gelmeliydi.

Sarr fırsatı geldi, elimizdeydi ve değerlendirmedik hadi Lemina yerine uygun profili bulamadık ya da çok pahalıydı diyelim.

Deniz Gül de öyle, ilk gün almadın da ne değişti şimdi. Onlarca u23 santraforla ilgilendin sebebi neydi? Boteli bile daha çok heyecanlandırdı taraftarı.

Eylüle geldik bu bize ne kazandırdı? Hiçbirşey.

Devre arası da yalanlar söylediler şimdi de ve bu yönetime hala tepki gösterilmiyor.

Geri
Üst Alt