- 18 Temmuz 2009
- 83.005
- 243.479
- 5.263
10 yıldır diyelim.balogun ve camara gitseydi monaconun kadro bayağı boşalmış olacaktı.Herifler acayip satışlar yapıyor son 3-4 yıldır.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
10 yıldır diyelim.balogun ve camara gitseydi monaconun kadro bayağı boşalmış olacaktı.Herifler acayip satışlar yapıyor son 3-4 yıldır.
İsteseler 1-2 saatte bitirebilirler diye düşünüyorum. Futbolcuyu buraya getirmeye bile gerek yok artık. Bu fırsatı değerlendirecek ya da bunu fırsat, ihtiyaç olarak görecek bir yönetici yok kulüpte. Camavinga Camavinga diye gezidysen son 3 gün, bu çocuğu bir şekilde alacaksın.O zaman denememek sacmalik acikcais. Onumuzdeki sene zaten ugrasacaksin boyle pozisyonlar icin.
Ben de ayni dusuncedeyim yonetim acisindan. Beklentim minimum.
Ama ister istemez heves yapiyor insan iste.
10 yılın 3-4 yılı zarar yazmış.10 yıldır diyelim.
Valla camavinga olmayacak is, basindan beri ciddiye almiyorum. Gundeme katiliyor millet heveslensin diye.İsteseler 1-2 saatte bitirebilirler diye düşünüyorum. Futbolcuyu buraya getirmeye bile gerek yok artık. Bu fırsatı değerlendirecek ya da bunu fırsat, ihtiyaç olarak görecek bir yönetici yok kulüpte. Camavinga Camavinga diye gezidysen son 3 gün, bu çocuğu bir şekilde alacaksın.
Kontenjani ne yapiyoruz? camara ihtimali yuzde 5 se camavinga yuzde 0.01 falan bende. Hatta sifir.Dursun Özbek'ten son dk. Camavinga hamlesi gelir mi.
Satış yapmadıkları sezon vardır illaki pandemi falan da, Mbappe’yi falan sattıkları sezonda çılgın gelirleri vardı, herkesi fahiş bedellere satmışlardı.10 yılın 3-4 yılı zarar yazmış.
AlacağızGönderilmek istenen adamın transferi 15-20 dakikada bitebilir, evrak işi de 1 saate hallolur eğer herhangi bir detay görüşme olmayacaksa.
Camara’yı almamak için bir engel yok 50 m euro dışında. Alınamaz kısacası.
Marc Casadoİspanya'dan kim gelebilir?
Nasıl topçu ağabeyMarc Casado