Transferlerden Memnun musunuz?

• Kullanılan toplam oy
    251
O zaman denememek sacmalik acikcais. Onumuzdeki sene zaten ugrasacaksin boyle pozisyonlar icin.

Ben de ayni dusuncedeyim yonetim acisindan. Beklentim minimum.

Ama ister istemez heves yapiyor insan iste.
İsteseler 1-2 saatte bitirebilirler diye düşünüyorum. Futbolcuyu buraya getirmeye bile gerek yok artık. Bu fırsatı değerlendirecek ya da bunu fırsat, ihtiyaç olarak görecek bir yönetici yok kulüpte. Camavinga Camavinga diye gezidysen son 3 gün, bu çocuğu bir şekilde alacaksın.

Ortasaha alamadık değil almadık diyecekler,
alamadık kelimesini kabul edemiyoruz. Para sıkıntısı mı var?
İşleri oyuncu gözlemlemek (fm veya fifada değil) olan scout ekibi tüm dünyada takıma dinamizm katacak, çift yönlü bir tane 8 numara bulamıyor mu 23 yaş altı?

Ortasaha almıyorlar çünkü İlkay, Kaan, Nhaga, Sara vsvs. yeterli görüyorlar. Başka açıklaması yok ki

İsteseler 1-2 saatte bitirebilirler diye düşünüyorum. Futbolcuyu buraya getirmeye bile gerek yok artık. Bu fırsatı değerlendirecek ya da bunu fırsat, ihtiyaç olarak görecek bir yönetici yok kulüpte. Camavinga Camavinga diye gezidysen son 3 gün, bu çocuğu bir şekilde alacaksın.
Valla camavinga olmayacak is, basindan beri ciddiye almiyorum. Gundeme katiliyor millet heveslensin diye.

Simdi olabilecek adam ciktigi icin "uzulmus" bile olabilirler.

Gönderilmek istenen adamın transferi 15-20 dakikada bitebilir, evrak işi de 1 saate hallolur eğer herhangi bir detay görüşme olmayacaksa.

Camara’yı almamak için bir engel yok 50 m euro dışında. Alınamaz kısacası.
Alacağız

Kudurabilirsin

Alamazsak adımı Batıkan Cikcikcik yap

Camara değil de Camavinga olsaydı, 50 milyonu bir şekilde çıkarırlardı diyecem ama onda bile kiralık opsiyon düşünüyorlardı muhtemelen.

Geri
Üst Alt