Transferlerden Memnun musunuz?

• Kullanılan toplam oy
    262
  • Bu anket kapanacak: .
Singo-Sallai operasyonundan +1 kontenjan açılmadığı sürece, yetişkin oyuncu transferi olmazdı. Orayı Sallai-U23 yapmalı ve orta sahada garanti bir oyuncuya gitmeliydik.

Stoper transferinde de zar attık.

Lesley ve Bitshiabu transferleri 'ya tutarsa' transferleri oldu kısacası.

Singo-Sallai operasyonundan +1 kontenjan açılmadığı sürece, yetişkin oyuncu transferi olmazdı. Orayı Sallai-U23 yapmalı ve orta sahada garanti bir oyuncuya gitmeliydik.

Taa mayısta yazdık 10 kontenjanın 2’sini sağbek pozisyonuna harcayacak lüksümüz yok, singo öncelikli olmak üzere birinden derhal çıkıp orayı yerli ya da u23 yapmalıyız diye. Yapılması gereken ilk operasyon buydu, ne acıdır ki hiç yapılmadı.

Yönetim eleştirilerine bir şey demiyorum ki zaten hoca da orta saha istedi yönetim beceremedi. Sadece takımın kadrosunun gereksiz yere küçümsendiğini düşünüyorum. Geçen sene şampiyon olmuş ve CL'de son16 yapmış bir takımımız var. Bu sene biraz daha da geniş geçen senenin başlangıcına göre kadromuz. 1 orta saha bence de lazımdı ama öyle öldük bittik bir durumda olduğumuzu da düşünmüyorum.
Lemina ve torreira da gayet iyi topçular mevzu o değil. 2 tane elle tutulur ortasahan var ve bu ikisiyle tüm sezonu çıkarman imkansız. Sakatlık, ceza,yorgunluk olacak ve bu 2 topçu alternatifsiz olduğu için bir çok maçta defansif olarak çökeceksin. Böyle amatörce kadro yapılmaz

ne vereceği belli olmayan yeni transfere Singo'yu bırakmam. Singo anca 35M üstü bir teklif gelirse satılır

Yav siz niye sürekli sallama üzerine konuşup duruyorsunuz. Bu kadar kolay mı ya en istikrarlı adamına çık diyeceksin. Diğer adamın 3. maç üst üste oynayıp oynamayacağı da belli değil.

Buna karşılık argüman da arda atakan diye de cevap geliyor. Ardayı az bişe ayağı düzgün oyuncu folyoya sarıp paket ediyor. Maç içi kondisyonu düşük.
Taç harici esprisi yok elemanın ileriye baskı da yapamıyor.

50 milyona adam al yetmesin ardaya 10 milyon ver ee sağ bek yine boş kalsın.
Şaka gibi işler.
Sallama derken. :) Dostum ben arda fln demedim sadece çık Sallai den dedim. Lemina istikrarsız olsa dahi çıkmam Lemina dan. Ben olsam dedim Barış Alperi oynatırım sağ bekte. Atıp tutmadım yani. Arda güzellemesi de yapmadım. Benim görüşümdür, Sallai ben de yok açıkçası. Geçen sene max yararlandık tamam ama bu sene formu düşecektir bana göre.

Lemina ve Toreiraya kaldıysak bırak şampiyonlar ligini, bu ligte bile çok zor. Adamların bitik oynamaya halleri olmadığını kör bile anlar.

Bence sorun şu ki orta sahada nicelik değil nitelik sorunu var. Eldekileri azaltmadan yeni oyuncu almıyorlar. Torreira ve Lemina dışında Sara, İlkay, Ugochukwu, Nhaga, Kaan var ama güvenilmiyor doğal olarak. Ugochukwu'nun şarta bağlı zorunlu opsiyonla alınması büyük hata.

Deniz Gül antrenmana çıkmış
HRNRHqeX0AEgriK

Lemina ve torreira da gayet iyi topçular mevzu o değil. 2 tane elle tutulur ortasahan var ve bu ikisiyle tüm sezonu çıkarman imkansız. Sakatlık, ceza,yorgunluk olacak ve bu 2 topçu alternatifsiz olduğu için bir çok maçta defansif olarak çökeceksin. Böyle amatörce kadro yapılmaz
Sara ve Lesley'de var. Sara'yı neden yok sayıyoruz ben anlamıyorum. 8 numara olarak gayet iyi oyuncu.

bu saatten sonra alınabilecek orta saha da nhaga gibi top toplayıcı yapılacaktır hoca tarafından. adam istediğinde akıyla bokuyl oulai'yi alacaktık, o zamandan beri bu sefer de ben istemiyom triplerine girdi adam.

Yönetim eleştirilerine bir şey demiyorum ki zaten hoca da orta saha istedi yönetim beceremedi. Sadece takımın kadrosunun gereksiz yere küçümsendiğini düşünüyorum. Geçen sene şampiyon olmuş ve CL'de son16 yapmış bir takımımız var. Bu sene biraz daha da geniş geçen senenin başlangıcına göre kadromuz. 1 orta saha bence de lazımdı ama öyle öldük bittik bir durumda olduğumuzu da düşünmüyorum.

Geçen sene yedekte Icardi, Ahmed ve Kaan ile gittik ligin ilk yarısı. Icardi skor katkısı verdi ama 10 kişi oynattı diğerleri kadronun unsuru bile değildi.

Bence sorun şu ki orta sahada nicelik değil nitelik sorunu var. Eldekileri azaltmadan yeni oyuncu almıyorlar. Torreira ve Lemina dışında Sara, İlkay, Ugochukwu, Nhaga, Kaan var ama güvenilmiyor doğal olarak. Ugochukwu'nun şarta bağlı zorunlu opsiyonla alınması büyük hata.
Kaan ve ilkay zaten fayda vermiyor bi de üstüne nhaga ve ugoçukvu . İlk 11 oyuncularının sorumluluğunu 1 maç bile alamayan 4 tane süs niyetine topçu

Kale / Uğurcan | Günay | Jankat
Defans / Sanchez | Abdülkerim | Bitshiabu | Lemina | Arda
Bek / Sallai | Jakobs | Eren | Singo
Orta Saha / Torreira | Sara | Batrakov | İlkay | Nhaga | Ugochukwu
Kanat / Leao | Yunus | Sane | Barış
Forvet / Osimhen | Deniz

Icardi > Deniz
Lang < Leao
Asprilla < Batrakov
Boey > Bitshiabu
Berkan = Ugochukwu

Fenerden bir yonetici dun cikip durumu anlatiyor kendi taraftarlarina. Bizden niye bir yonetici taraftari bilgilendirmiyor? Kavukcu niye konusmuyor, sozde "transferin patronu".

Kapattik mi, calisma var mi, gidenler varsa kimler? Mesela Eyup neden hala kadroda? Nelsson gitti mi?

Birsey desenize.

Geri
Üst Alt