Transferlerden Memnun musunuz?

• Kullanılan toplam oy
    270
  • Bu anket kapanacak: .
orta saha ve stoper transferleri için sizexe hangi senaryonun gerçekleşmiş olması daha olası

1. yönetim hocaya bütçe söyledi ve buna göre 10 numara ve kanada para verelim gerisini ucuza çözelim dediler ve sonuç bu

2. hoca apo ile torreira gibi isimleri küstürmemek ve/veya onlara güvendiği için buralara rotasyon alalım kanat ve 10 numara için ilk 11 kovalayalım planı yaptı ve sonuç bu

Evet bir transfer döneminin daha sonuna geldik peki ne yaptık?

Çok da ihtiyacımız olmayan mevkiye görece düşüşte olan bir Dünya Starı aldık.

Acil ihtiyacımız olan bir bölgeye dünyadan dışlanmış bir ülkeden bir genç yetenek aldık.

Gene çok ihtiyacımızın olduğu bir bölgeye saha gelmeden evvel taraftar tarafından kabul görmeyen başka bir genç yetenek aldık .

Yedeği olmazsa olmaz, hatta as stoperi kesmesi gereken bir bölgeye de geçen yıl doğru düzgün oynamamış baya kötü bir azman aldık.

Yedeği mutlak lazım olan forvet bölgesine de as forvet olmadığında ilk tercih olarak düşünülmeyecek başka bir genç forvet aldık.

Şimdi verimli geçti bu dönem diyebilen kaç kişi var aramızda?

orta saha ve stoper transferleri için sizexe hangi senaryonun gerçekleşmiş olması daha olası

1. yönetim hocaya bütçe söyledi ve buna göre 10 numara ve kanada para verelim gerisini ucuza çözelim dediler ve sonuç bu

2. hoca apo ile torreira gibi isimleri küstürmemek ve/veya onlara güvendiği için buralara rotasyon alalım kanat ve 10 numara için ilk 11 kovalayalım planı yaptı ve sonuç bu
Bence bariz bir şekilde 2. seçenek Emre abi

Acil ihtiyacımız olan bir bölgeye dünyadan dışlanmış bir ülkeden bir genç yetenek aldık.

Gene çok ihtiyacımızın olduğu bir bölgeye saha gelmeden evvel taraftar tarafından kabul görmeyen başka bir genç yetenek aldık .

Yedeği olmazsa olmaz, hatta as stoperi kesmesi gereken bir bölgeye de geçen yıl doğru düzgün oynamamış baya kötü bir azman aldık.

Yedeği mutlak lazım olan forvet bölgesine de as forvet olmadığında ilk tercih olarak düşünülmeyecek başka bir genç forvet aldık.

ihanete ugradık 🥲

Orta sahada baya oyuncumuz var
Maçların durumuna göre kullanmamız lazim
Lemina derbiler Avrupa ve zor deplasmanlarda
Icerde nispeten zayıf ekiplere Ilkay Ugucukwu Nhaga kullanmak lazım geçen sene adet olarak ta eksiklik artık hoca elindekileri oynatacak

Yanlış. Ugocuku gelirken herkes seviniyordu sahaya çıkınca disladi taraftar hazırlık maçlarında

evet arkadaşlar uzun bir süre yok idim
gözaltına alınmıştım 3 günlük süreyi uzattılar şimdi aranızdayım

dmden çok mesaj gelmiş
aybars bey transferler nerede
aybars abi transferde durum nedir

inanın geri dönüş yapmakta çok zorlanıyorum birazdan toplantı eyleyeceğiz
akşama doğru gerekli bilgileri vereceğim

3 yahut 5 transfer beklentim var

Geri
Üst Alt