- 31 Ağustos 2021
- 72.848
- 52.191
- 3.883
Ekim sonu kasim basi dursun ozbek der muhtemelen.Galatasaray devre arası için yıldız isimler ile şimdiden görüşmeye başladı haberini acaba ilk kim yapar.
3ay calisip aurier getiren mantalite.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ekim sonu kasim basi dursun ozbek der muhtemelen.Galatasaray devre arası için yıldız isimler ile şimdiden görüşmeye başladı haberini acaba ilk kim yapar.
CL de 0 çekmemek dışında bir hedefleri olduğunu düşünmüyorum.Fener Talisca'sız daha iyi top oynar bence maalesef... Attığı gollerden bağımsız...
Ama onlarda da derinlik falan kalmadı gördüğüm kadarıyla, bu sene de oradan patlarlar gibi CL falan derken... Daha sert bir fikstür çekselerdi keşke de mental yıpranmaları da daha fazla olsaydı...
hocam inşallah daha da duyumcu denenleri almazsınız da forum ahalisinin düzeni bozulmazBir kez daha GS Muhabirlerinin kolpa haberlerine inanmamak gerektiğini taraftarların kulağına umarım küpe olmuştur.
Ortasahalari ve stoper tandemleri en buyuk sorunlari bence halbuki bu arada.Trabzon geçen maçta Onauchu nun sıçıp batırdığını gördü, 1 günde gittiler transfer yaptılar.
Allah bizim yönetimin belasını versin daha ne diyelim.
CL maclarina rotasyonlu kadroyla çıkma ve alacaklari yenilgilerden etkilenmeme şansları yok.CL de 0 çekmemek dışında bir hedefleri olduğunu düşünmüyorum.
O kadro ile şans yanlarında olmazsa ki ballılardır olur çok şansları yok.
Kadroları
Ederson (Mert)
Semedo (Müldür)
Skriniar (Oppong)
Ake (Yiğit)
Brown (Levent)
Kante (İsmail)
Gouendouzi (Bartuğ)
Greenwood (Nene)
Asensio (İrfan)
Oğuz (Kerem)
Muriqi (Lukaku)
bilgi veremiyorumbjk dışında bütün takımlar bok gibi 1 planlama ve transfer dönemi geçirdi
veli toplantısındayım bilgi vereceğimbilgi veremiyorum
Deniz Gül - 11 m euro ? ? ? ? ? ? ?
Danimarka basını bonuslarla 25-30 arası yazıyordu.