Lamine Camara, Chelsea’nin teklifini artırması halinde ayrılmasına izin verilmesini istemişti:

“Chelsea teklifini artırırsa, kariyerim ve ailem için lütfen gitmeme izin verin.”

Başkan Rybolovlev ise ‘70 M€’nun altında bir bedel ile ayrılmasını’ istemedi. (via @lequipe)

Lamine Camara, Chelsea’nin teklifini artırması halinde ayrılmasına izin verilmesini istemişti:

“Chelsea teklifini artırırsa, kariyerim ve ailem için lütfen gitmeme izin verin.”

Başkan Rybolovlev ise ‘70 M€’nun altında bir bedel ile ayrılmasını’ istemedi. (via @lequipe)
Yuh, tursunu kur be adam 70 ne

monaco kapatılsın

dransferi kapattık mı şimdi???????

Ligden alinacak adam var mi saka maka? Arda Okan kovalamisiz vs , forumda Rizede miydi Mitat miydi onu begeniyordu uyeler galiba

Sağ bek alıp napıcazki

Sallai ve Singo var, şu ortamda şu ikisine ana kontenjanı harcadık. Sallai neyse 50 maça çıkıyot en azından da diğeri bir var bir yok ya da hiç yok mu demeliydim.

Arda Okan falan gereksiz.

Salih - Kaan değişikliği yapmalıydık en azından, Kaan’a hiçbir ana plan maçında güvenemezsin Salih en azından bazı maçlarda 11 oynayabilirdi.

Trabzon kulupsuz olan Arne Slotu getirse ne komik bir lig olur ya

Sağ bek alıp napıcazki

Sallai ve Singo var, şu ortamda şu ikisine ana kontenjanı harcadık. Sallai neyse 50 maça çıkıyot en azından da diğeri bir var bir yok ya da hiç yok mu demeliydim.

Arda Okan falan gereksiz.

Salih - Kaan değişikliği yapmalıydık en azından, Kaan’a hiçbir ana plan maçında güvenemezsin Salih en azından bazı maçlarda 11 oynayabilirdi.
Gundem olunca aklima gelen (alsaydik Ardayi) herhalde singo/arda bek yapacak, sallaiyi nereye lazimsa kullanabilecek diye mi dusundu diyordum ama kafama yatmamisti o kadar.

Gunun sonunda gene sallai oynar diye dusunuyordum.

Salah istemez hocam geçen sene full yedek bıraktı. Guardiola'ya bir çılgınlık yapıp 50 milyon maaş falan vererek getirseler ya :d
Biliyorum ama cok komik olurdu. Ismail kovulursa bir sekil onu getirirler beklentim var sezon icinde hala bosta olursa. Futbolculari gibi tam aglak modda bir TD.

Harcama limiti yarımız kadar olmayan takımların tamamı bizden daha planlı ve iyi transferler yaptı, yönetimden ivedilikle kurtulmak şart

Harcama limiti yarımız kadar olmayan takımların tamamı bizden daha planlı ve iyi transferler yaptı, yönetimden ivedilikle kurtulmak şart
Onlarla mukayese etmektense biz bu ortamda bir gomlek daha uste cikarabilirdik kendimizi, lig acisindan daha rahat bir sezon ongorebilirdik acikcasi.

Digerleri ne yapti etti gunun sonunda benim pek umrumda olmuyor. Acikcasi avrupa deplasmaninda benim oyunum pozitife donecek mi, yasadigimkz sikintilar azalacak mi diyerek baktim. Orayi daha iyi planlarsak zaten lige pozitif yansiyacak. En azindan ben oyle baktim hep transfer donemine.

Dipnot: baskanin bir hareketi vardi ya "bunlara gore transfer yapacagiz simdi" diye divanda. Saka maka oyle yapti bence. Fenerin kadroyu koydular "e aliriz yav ligi" dediler bence ortasaha konusunda. Planli oldugunu dusunmuyorum hic. Lige gore davrandilar gibi.

Uğurcan'ın bu sene de geçen seneki Şampiyonlar Ligi performansı vermesi gerekiyor. Bu seneye gerçekten çok garip tutuk başladı. Dünya Kupasından beri psikolojik olarak mı artık neden bilmiyorum düşüşte.
Sağlıklıysa sağ bekte özellikle Avrupada ve derbilerde Singo oynar diye düşünüyorum. Jakobs'a yapılan uygulama Singo'ya da yapılırsa en azından uzun bir süre sakatlık problemi yaşamayız.
Stoper ikilisinin uzun bir süre bozulmayacağı belli.
Sol Bek yüzde yüz Jakobs. Alternatifi Eren değil Kazımcan olmalı.
Torrik Lemina orta sahası ligin %80'inde ve Avrupadaki her maçta göreceğizdir. Orta sahaya ocakta da takviye gelebileceğini düşünmüyorum.
Sağ Sane Yunus bol bol değişecektir sene içerisinde. Ben Barış'ın buradan çok sol kanat ve forvet için daha çok değerlendirileceğini düşünüyorum.
Batrakov kapalı kutu ilk 5 hafta geleceğini çizer. Eğer beklenen performansı vermezse Yunus direkt buraya kayar.

Sol stoper konusunda daha iyi bir isme gidilse orta sahada da +1 ekleme yapılsa yine yedek forveti bir şekilde idare ederdik. Ligde gol bulmada çok sorun yaşamazdık en kötü 60-70'de Osimhen'i sahaya atardık rotasyon yaptığımızda ama sol stoper ve orta saha konusunda mutlaka eklemelerin iyi olması lazımdı. Bitşuyi ve Ugavuçunun iyi performans vermelerini bekleyeceğiz mecbur. Bu dakikadan itibaren yapılan transferlerin çok bir şeye etki edeceğini düşünmediğim için Arda Okan'a falan para vermek saçma olur. Semedo da fenerde kalmışken onlar da almazlar zaten sırf onları kitlemek için acaba alınır mı diyordum böylelilkle gerek kalmadı.

Korayi dinliyorumda , trabzonun kadroyu da yazmis. 10+4 e uyuyor mu o adamlar yav(giden oldu da silmemis mi acaba 17 yabanci saydim ben)

10 15 milyon için bu kadar tantanaya değer miydi emin değilim.

Geri
Üst Alt