Bence bu sene bizde asıl sorun yerlilerde işimize yaramayanları değiştirmekti. Asıl sınıfta kanılan konu bu sene özelinde bu noktada bana göre. Günay, Kaan, İlkay 0 katkı aldıklarımız. Burada bunların gidip yerlerine İshak Vural, Celil Yüksel, Bursa'nun genç kaleci gibi yeni yüzleri getirmemiz lazımdı bu bile belirli bir hareket katardı yedek kadrosuna bence. Bir tek Kutucu- Deniz Gül değişikliği yapıldı orada. Toplam 10 milyona olurdu bu 3'lü değişim bence.

Bence ocak ayında bu ayari transfer işi Türk kulüpleri için hareketlenecek menajeri para kokusunu almış oyuncusunu yüksek maaşa bir Türk kulübe getirecek.

Bence bu sene bizde asıl sorun yerlilerde işimize yaramayanları değiştirmekti. Asıl sınıfta kanılan konu bu sene özelinde bu noktada bana göre. Günay, Kaan, İlkay 0 katkı aldıklarımız. Burada bunların gidip yerlerine İshak Vural, Celil Yüksel, Bursa'nun genç kaleci gibi yeni yüzleri getirmemiz lazımdı bu bile belirli bir hareket katardı yedek kadrosuna bence. Bir tek Kutucu- Deniz Gül değişikliği yapıldı orada. Toplam 10 milyona olurdu bu 3'lü değişim bence.
Devre arası yapacağız, İlkay ve kaandan çıkabiliriz, son şansları bu devre Günay da öyle

bu arada ben olsa hala bir sorun varsa ve hala monaco oyuncu satmak zorunda ise bu camara işini kovalarım

yarım dönem şlde oynamasın gerekirse

nhagayı da gençlerbirliği istemiş

verin hemen oynasın çocuk

Yerli oyuncu mutlaka alınmalı.

Arda Okan (Göztepe)
Emirhan İlkhan (Torino) / Demir Ege Tıknaz (Braga)
Yusuf Akçiçek (Al Hilal) - salarlarsa

Geçen sezon çok zorladı açıkçası, Avrupa maçlarında da etki edemedi fiziksel olarak düştüğü için.

Lakin bu haber kolpa gibi geldi.
Geçen sene sakatlıktan sonra ameliyat meselesi gibi bir haberler dolaşıyordu sanırım ama oyuncu da DK ihtimali falan ile olmak istemedi deniyordu. Güvenilir kaynak sayılmaz ama bu da demiş benzerini. Ostarwolde de 1 ay yok diyorlardı bu Fb sağlık heyeti ve gazeteciler sonra Roma'da teste bir girince adamın neredeyse ilk devreyi kapattığını öğrendik, ameliyat oldu. Aslında baktığında o da bir skandaldı yani. Asensio'da ameliyat olmak istediğine dair yazan hesaplar da var ama tabi inanılmaz onlara da.

1788447723930.webp

Bu emre kılınç nasıl futbolcu olmuş yav. Mal gibi koşuşu var kollar bedenden ayrı

Devre arası yapacağız, İlkay ve kaandan çıkabiliriz, son şansları bu devre Günay da öyle
Hadi İlkay'ı anlarım son bir şans vb. ama Günay ve Kaan'ın son şanslık bir durumu yok artık. Hala zaman var transfer yapılmasa bile Kaan ve Günay'ı göndermek ve fazlalıkları atmak lazım. En azından kulübede genç otursun oranın havasını solusun. Mesela dediğim gibi Kaan yerine Celil olsa bazı lig maçlarında Celil'i kullanırdık. Yada İlkay- İshak Vural en azından yeni bir yüz olurdu. Futbolda yüz eskime olayı da var çünkü.

Yerli oyuncu mutlaka alınmalı.

Arda Okan (Göztepe)
Emirhan İlkhan (Torino) / Demir Ege Tıknaz (Braga)
Yusuf Akçiçek (Al Hilal) - salarlarsa

ben galatasarayın gerçekten artık rotasyon için oyuncu almaması gerektiğini düşünüyorum

yani stoper alacaksak apoyu keseceğine emin olalım ya da mesela ozan gibi birine gidelim

orta saha alacaksak bu can olsun ki orada gelişmiş olalım

sürekli yedek kulübesine adam almak bir ilerleme sağlamaz

önemli olan en az 11deki ile rekabet edecek seviyede adam almak

aksi takdirde yerimizde sayarız

şu saatten sonra görebildiğim kadarıyla galatasarayın pelinde koşması gereken yerliler can, ferdi, ozan gibi adamlar

ha anadoludan çok iyi biri kendini gösterir onu da alalım ama koltuk doldurmak için değil

aynı şey tabi yabancı için de geçerli

Geri
Üst Alt