- 25 Ocak 2010
- 53.464
- 39.132
- 3.923
Buyrun motz bey
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Buyrun motz bey
21 yabancı kuralı gelmiş fb kardeşleri için![]()
Beyazli sarilinin kafa üstü cakilmasini engellemiş. Digeri pustluguna yapıyo biraz da sinirleniyor gibi

Vardir illaki ya. Nelsson ve Marcao gelmeden evvel kacimiz taniyorduk. Sn Timur ve Buruk'a guvenip arkamiza yaslanalim.stoper yok lan hiç piyasada
Nelsson u biliyordum ama Marcao kinder yumurta gibiydiVardir illaki ya. Nelsson ve Marcao gelmeden evvel kacimiz taniyorduk. Sn Timur ve Buruk'a guvenip arkamiza yaslanalim.
Onu biliyoz hangi takimda demek istedimdefansta
Bakalim ben fenerin ilgilendigi brezilyalilari begendim ama tuzlu olur diyorlarNelsson u biliyordum ama Marcao kinder yumurta gibiydi
Bende onu diyorum en kötü mitçö ye danış vardır bir arkadaşıNellson 20m ustu hemen gidebilir abi
hic amasi mamasi gerek yok
13M euro kar yaptin bir senede, 234.000.000 TL yapar
Coz bir tane 5m euroluk iskandinav stoper (alo emre utkucan bir ise yara lan)
gerisine eksikleri kapat
mis
Geçen nöbetlerde paylaşmıştım. Maçını izleyeyim dedim ama gözüm ağrıdı. Zayıf bacakları ama kafası çalışan bir defansa benzettim. Hava toplarıda iyi gibiydiTanıyan var mı
Avrupa'da oynamış MTye seçilmiş
![]()
Strahinja Erakovic - Oyuncu profili 23/24
Strahinja Erakovic, 22, Sırbistan ➤ Zenit, 2023'den beri ➤ Defans ➤ Piyasa Değeri: 9.00 mil. € ➤ * 22 Oca 2001, Batajnica, Jugoslavia (Republik)www.transfermarkt.com.tr