Transfer Nöbeti #15 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasarayin mac formasini 140euroya nike.comdan alabiliriz arkadaslar.

Transfer diye aglayip katki yapmadan durmiyalim.

Onda Türk statsünüde falan oynayabilir diye dedikodu var o gerçek olsa çok iyi olabilir ama hiç sanmıyorum doğru olduğunu.
eğer türk pasaportu varsa yerli olarak oynayabilir 2015'ten önce a milli olduğu için

fatih hocam zamanında kendisini türk milli takıma katmak için çok uğraşmıştı

Dünya kupası bittiğinde keşke satsaydık mesajlarını okur gibiyim.. herkes dünya kupası diyor da sanki Maldini performansı vereceğinin garantisi var. Nelssonu bende çok seviyorum inanılmaz karakterli bir oyuncu ama 18-20 teklif varsa aklı da karışmışsa tutmanın manası yok.

Adnan'ı bize kitlerler mi
Adnan Januzaj ve Jason Denayer ikilisine kitlenecek oyuncular olarak bakmanızın tek sebebi maliyetleri mi yoksa gerçekten işe yaramaz oyuncular olduklarına mı inanıyorsunuz? Çünkü gerçekten formda çok fazla karşı çıkan var merak ediyorum

Bana kalırsa Adnan Januzaj dediğimiz adamı bugün ligimizdeki sağ kanatlar arasında sadece Ghezzal ve Visca zorlar ki dribling becerisi ve oyun aklıyla onların da önünde görüyorum. Denayer i düşünüyorum Marcao ve Kim Min Jae ikilisinin gittiği ligimizde Nelsson haricinde Denayer den kesin daha iyi bir stoper diyebileceğimiz 2. bir stoper var mı?

Hani Ghezzal ın ligimize geldiği güne dönelim o andaki Ghezzal mı daha lige damga vurmaya aday bir oyuncuydu yoksa bugün Adnan Januzaj mı? İşin açıkçası maliyeti konusunda ben de sonuna kadar hak veriyorum size ama bugün Adnan Januzaj transfer edilse ligin en iyi sağ kanadı olması beni hiç şaşırtmaz açıkçası veya Denayer transfer edilip bir anda ligin Nelsson sonrası en iyi stoperi olamaz mı?

januzaj'ın kökeninde türklük var ama vatandaşlığı yok sanırım.
o yüzden o iş yatar gibi

Nelsson'dan önce ilgilendiğimiz Cesar Montes diye bir Meksikalı vardı o ne durumda acaba?

Valla ben Adnan Januzaj ı da Denayer i de isterim takıma, anasını satayım bir kere de bizim kadromuz zengin olsun. İşin maliyet kısmını Erten Timur, Cenk Ergün filan düşünsün ben bu takımda Kerem ve Yunus kanatlarına ek olarak Emre Kılınç değil Adnan Januzaj ı izlemek isterim veya Abdülkerim & Nelsson ikilisine ek olarak Luyindama yı değil Denayer i izlemek isterim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt