- 1 Haziran 2015
- 27.751
- 19.284
- 2.148
januzaj ?Adnan'ı bize kitlerler mi
kötü mü ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
januzaj ?Adnan'ı bize kitlerler mi
İrfan'ın Belçikalısıjanuzaj ?
kötü mü ?
Nino?Bakalim ben fenerin ilgilendigi brezilyalilari begendim ama tuzlu olur diyorlar
![]()
Sampdoria, non solo Villar a centrocampo: si prova anche il colpo Cicaldau dal Galatasaray
Non solo Gonzalo Villar.m.tuttomercatoweb.com
“According to what reported by Tuttosport, Sampdoria should take another midfielder and the new name is that of Alexandru Cicaldau. He is a 25-year-old Romanian valued € 7.5 million by Galatasaray. The operation, given the costs, is not easy, even if with the treasure coming from Damsgaard an important blow the Sampdoria would like to do it.”
Bakalim ben fenerin ilgilendigi brezilyalilari begendim ama tuzlu olur diyorlar
Nino ve ortiz
Bu tarz Avrupa maçına çıkmış en kötü u21 seviyesi MT oyuncuları bakmak lazım.Geçen nöbetlerde paylaşmıştım. Maçını izleyeyim dedim ama gözüm ağrıdı. Zayıf bacakları ama kafası çalışan bir defansa benzettim. Hava toplarıda iyi gibiydi
G.Amerika da banlıyız biz.Nino ve ortiz
![]()
Léo Ortiz - Oyuncu profili 2026
Léo Ortiz, 30, Brezilya ➤ CR Flamengo, 2023'den beri ➤ Stoper ➤ Piyasa Değeri: 14.00 mil. € ➤ * 3 Oca 1996, Porto Alegre, Brezilyawww.transfermarkt.com.tr
Brezilya liginin topçularını salın derim.
Neden ustat. Cikislari zor diye miBrezilya liginin topçularını salın derim.
Ustat bize lider 1 stoper oner sana zahmet20 ye nellson iyi
dk da final yapsada max 20 ye gider zaten
Farklı bir futbol kafaları oluyor uzun süre kalanların. Cesur olan erkenden çıkıyor zaten.Neden ustat. Cikislari zor diye mi