Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 115.089
- 102.205
- 5.238
stoperde AB pasaportu +3-4 veriyor direk. Altyapı eğitimi çok önemli geliyor bana artık Nelsson'dan sonraBu tarz Avrupa maçına çıkmış en kötü u21 seviyesi MT oyuncuları bakmak lazım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
stoperde AB pasaportu +3-4 veriyor direk. Altyapı eğitimi çok önemli geliyor bana artık Nelsson'dan sonraBu tarz Avrupa maçına çıkmış en kötü u21 seviyesi MT oyuncuları bakmak lazım.
Onda Türk statsünüde falan oynayabilir diye dedikodu var o gerçek olsa çok iyi olabilir ama hiç sanmıyorum doğru olduğunu.Adnan'ı bize kitlerler mi
eğer türk pasaportu varsa yerli olarak oynayabilir 2015'ten önce a milli olduğu içinOnda Türk statsünüde falan oynayabilir diye dedikodu var o gerçek olsa çok iyi olabilir ama hiç sanmıyorum doğru olduğunu.
Babası Türk olduğu için öyle bir iddia vardı da TFF uygunluk vermeli onun için.Onda Türk statsünüde falan oynayabilir diye dedikodu var o gerçek olsa çok iyi olabilir ama hiç sanmıyorum doğru olduğunu.
Onun olayı bu Endogan Adili mi ne vardı, vatandaşlık alamamıştı. Onun gibi galiba. Anne/baba arnavut türkü gibi bi şey.Onda Türk statsünüde falan oynayabilir diye dedikodu var o gerçek olsa çok iyi olabilir ama hiç sanmıyorum doğru olduğunu.
Adnan Januzaj ve Jason Denayer ikilisine kitlenecek oyuncular olarak bakmanızın tek sebebi maliyetleri mi yoksa gerçekten işe yaramaz oyuncular olduklarına mı inanıyorsunuz? Çünkü gerçekten formda çok fazla karşı çıkan var merak ediyorumAdnan'ı bize kitlerler mi
sivilceleri var![]()
Andreas Hanche-Olsen - Player profile 26/27
Andreas Hanche-Olsen, 29, from Norway ➤ 1.FSV Mainz 05, since 2022 ➤ Centre-Back ➤ Market value: €3.50m ➤ * 17/01/1997 in Bodø, Norwaywww.transfermarkt.com
Misjonun menajeri 5m euroya buna cozebilirim demis yonetime
Göndersin gelsin valla mis gibiMisajonun menajeri gentin stoperine onermisti
5m euro
Kesin Türk sayılır diyebiliyorsak maliyeti de uygunsa çok iyi olabilir.Babası Türk olduğu için öyle bir iddia vardı da TFF uygunluk vermeli onun için.
kontratı seneye bitiyor görünüyor. 5 çok olur![]()
Andreas Hanche-Olsen - Player profile 26/27
Andreas Hanche-Olsen, 29, from Norway ➤ 1.FSV Mainz 05, since 2022 ➤ Centre-Back ➤ Market value: €3.50m ➤ * 17/01/1997 in Bodø, Norwaywww.transfermarkt.com
Misjonun menajeri 5m euroya buna cozebilirim demis yonetime