Transfer Nöbeti #15 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yusuf acer fm de cok iyiydi yav. Simdi ise baklava yemekten göz altina alinmis. Uzucu

Midtjylland - Benfica macina baslik acilsin hakkaten Evander oynayacaksa. Madem mecbur alacagiz bi izleyelim neymis ne degilmis

evander alınmaz üstad bence. belki transfer döneminin sonuna doğru bonservisinde çok çok makul bi seviyeye iniş olursa düşünülür.
ben zannetmiyorum şuan hala evanderle ilgilendiğimizi :/ sergio'yu daha önde kullanırız

nellson işinde kesinleşen bişey yok.gaza gelmeyin ama alternatifleri masaya yatıralım
hg üstad

bugun erden timur'un aciklamalariyla sanki kesin gibi nelsson'un ayrilisi

böyle bir ayrilik varken stoperleri yerliden yana kullanmaliyiz diye düsünüyorum ben, ama istedigimiz seviyede yerli stoper yok gibi, çağlar falan olmayacağı için kaan ayhan olabilir belki maks

Sevilla acayip akıllılık yaptı birbirini tanıyan bilen ve iyi olan stoper ikilsini alıyo direkt ne verecekleri belli tombala çekmeyecekler

Bizde kendi seviyemizin 1 altındaki takımlardan iyi bi ikiliyi söküp alabiliriz

Marcao'nun bonuslarının realistik olmadığı da medyanın sallaması olabilir.

Ulaşılamaz bonus nedir söylemeyip ulaşılamaz bonus var demek de saçma.

Kulüp 15 dediyse 15tir

Ulaşılabilir olsaydı kulüp bonusların şartlarını da yazardı oraya. Yazmadıkları zaman altında tepki çekecek bir şey olduğunu tahmin etmek zor değil.

Marcao sakatmış Cuma maça yetiştirmeye çalışıyorlarmış. Aslında elimizin güçlü olması lazım ne dersek kabul etmeleri gerekir.

1660057083215.webp

Çare belli

hg üstad

bugun erden timur'un aciklamalariyla sanki kesin gibi nelsson'un ayrilisi

böyle bir ayrilik varken stoperleri yerliden yana kullanmaliyiz diye düsünüyorum ben, ama istedigimiz seviyede yerli stoper yok gibi, çağlar falan olmayacağı için kaan ayhan olabilir belki maks
zaten bi yabancı stoper alacaktık.bence şimdi 2 yabancı stoper lazım.

rezerv ligden mehmet arslanboga hamlesi iyi olur ayrıca

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt