Transfer Nöbeti #15 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Satın Nelson’u 4/1 fiyatına Arsenal’den daha iyisini alırız. Hadi Arsanel’e çökelim.

hg üstad

bugun erden timur'un aciklamalariyla sanki kesin gibi nelsson'un ayrilisi

böyle bir ayrilik varken stoperleri yerliden yana kullanmaliyiz diye düsünüyorum ben, ama istedigimiz seviyede yerli stoper yok gibi, çağlar falan olmayacağı için kaan ayhan olabilir belki maks
Bu yerli ısrarı niye emre sınır kalkacak seneye tamamen

Abdulüde seneye konyaya geri veririz

giresun macından sonra nellsona elveda deriz gibi:censored:

bazı hesaplar ndaimişimiye çekelim diyorlar nelson yerine. kafayı mı yediniz ya

Yahu Victor Hugo Edgar sakatlanınca adamlar beratla siopisle ahmetcanla falan şampiyon oldular stoperde

Dert etmeyin dany semihle bile şampiyon olduk biz.

Ligde hücum gücü önemli anlayın artık

Cl ye bi kalalım önce. Basarız 2 stopere paraları gene. Az ayık olun yaw
Genel yorumlarına katılmama rağmen bu söylediğine maalesef hiç katılmıyorum. Stoper tamdemi çok önemlidir. Şampiyon olan takımların stoper tandemleri direk akıllara gelir hafızalardan silinmez. Biz ikisini birden satıyoruz/sattık ki hiç mantıklı değil. Yerlerine adam bulmak bulsan bile uyum sağla asını beklemek hiç kolay değil. İnşallah bu hareketleriniz çok muhtemel gördüğüm şampiyonluğumuza mal olmaz.

Bu sürekli böyle mi devam edecek. Önce oyuncuyla anlaşıyorlar oyuncu gitmek istiyorum diye kulüple konuşuyor ve aklımızdaki rakamdan daha azına razı oluyoruz.
şuan için malesef evet. elinde yedek stoper yok. mevcut stoperin motivasyonunu kaybederse yerine koyacak adam yok. dolayısıyla satıp yenisini almak zorundayız...

Danayer bi yere imza atti mi yav neden kimse bostaysa bize gelecegi yuzde 82 olan bi stoperi yazmıyor

Alacagimiz defansta alisana kadar ilk haftalar anormal hatalar yapabilir söyleyeyim.

Ulaşılabilir olsaydı kulüp bonusların şartlarını da yazardı oraya. Yazmadıkları zaman altında tepki çekecek bir şey olduğunu tahmin etmek zor değil.
Gidip de ŞL şampiyonluğuna ve İspanya şampiyonluğuna bağlı bonuslar eklettiğimizi iddia ediyorsan ben de aksini iddia ediyorum.

Başka da ulaşılmaz bonus diye bir şey yok.

listen-to-me-dont-wanna-listen.gif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt