Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.808
- 66.868
- 5.003
Bu sürekli böyle mi devam edecek. Önce oyuncuyla anlaşıyorlar oyuncu gitmek istiyorum diye kulüple konuşuyor ve aklımızdaki rakamdan daha azına razı oluyoruz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu yerli ısrarı niye emre sınır kalkacak seneye tamamenhg üstad
bugun erden timur'un aciklamalariyla sanki kesin gibi nelsson'un ayrilisi
böyle bir ayrilik varken stoperleri yerliden yana kullanmaliyiz diye düsünüyorum ben, ama istedigimiz seviyede yerli stoper yok gibi, çağlar falan olmayacağı için kaan ayhan olabilir belki maks
Kimin dediğinin bir önemi yok ama gene ilk oyuncuyla anlaştıklarına göre yalan haber olma ihtimali de yok Monchi gelip gene yapacağını yaptı.bu bjkli dediyse yalandır
Genel yorumlarına katılmama rağmen bu söylediğine maalesef hiç katılmıyorum. Stoper tamdemi çok önemlidir. Şampiyon olan takımların stoper tandemleri direk akıllara gelir hafızalardan silinmez. Biz ikisini birden satıyoruz/sattık ki hiç mantıklı değil. Yerlerine adam bulmak bulsan bile uyum sağla asını beklemek hiç kolay değil. İnşallah bu hareketleriniz çok muhtemel gördüğüm şampiyonluğumuza mal olmaz.Yahu Victor Hugo Edgar sakatlanınca adamlar beratla siopisle ahmetcanla falan şampiyon oldular stoperde
Dert etmeyin dany semihle bile şampiyon olduk biz.
Ligde hücum gücü önemli anlayın artık
Cl ye bi kalalım önce. Basarız 2 stopere paraları gene. Az ayık olun yaw
ben beklemekten yanayım.olmama ihtimali de var transferinKimin dediğinin bir önemi yok ama gene ilk oyuncuyla anlaştıklarına göre yalan haber olma ihtimali de yok Monchi gelip gene yapacağını yaptı.
şuan için malesef evet. elinde yedek stoper yok. mevcut stoperin motivasyonunu kaybederse yerine koyacak adam yok. dolayısıyla satıp yenisini almak zorundayız...Bu sürekli böyle mi devam edecek. Önce oyuncuyla anlaşıyorlar oyuncu gitmek istiyorum diye kulüple konuşuyor ve aklımızdaki rakamdan daha azına razı oluyoruz.
giresun maçına sonradan girip vedalaşır bencegiresun macından sonra nellsona elveda deriz gibi![]()
Gidip de ŞL şampiyonluğuna ve İspanya şampiyonluğuna bağlı bonuslar eklettiğimizi iddia ediyorsan ben de aksini iddia ediyorum.Ulaşılabilir olsaydı kulüp bonusların şartlarını da yazardı oraya. Yazmadıkları zaman altında tepki çekecek bir şey olduğunu tahmin etmek zor değil.
Erden Timur açıklamalarını dinlediysen Nelsson'un gitme ihtimalinin %100 olduğunu zaten direk anlarsın.ben beklemekten yanayım.olmama ihtimali de var transferin