Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.825
- 109.669
- 4.878
vetoMidtjylland - Benfica macina baslik acilsin hakkaten Evander oynayacaksa. Madem mecbur alacagiz bi izleyelim neymis ne degilmis
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
vetoMidtjylland - Benfica macina baslik acilsin hakkaten Evander oynayacaksa. Madem mecbur alacagiz bi izleyelim neymis ne degilmis
Midtjylland - Benfica macina baslik acilsin hakkaten Evander oynayacaksa. Madem mecbur alacagiz bi izleyelim neymis ne degilmis
hg üstadnellson işinde kesinleşen bişey yok.gaza gelmeyin ama alternatifleri masaya yatıralım
Hakemler saolsun rakip bırakmadılar ki.TSnin rakibi yoktu kanka.
Takip eden bir takım olsa asla olamazlardı.
Marcao'nun bonuslarının realistik olmadığı da medyanın sallaması olabilir.
Ulaşılamaz bonus nedir söylemeyip ulaşılamaz bonus var demek de saçma.
Kulüp 15 dediyse 15tir
Dun uye olanlar bugun yangin yapamiyor malesef sansinizi seneye Tekrar deneyiniz16ya falan satarlarsa yangına başlarım ben.20 cash para altına masaya oturulmamalı
Harit olsaydı katılırdın!!!
zaten bi yabancı stoper alacaktık.bence şimdi 2 yabancı stoper lazım.hg üstad
bugun erden timur'un aciklamalariyla sanki kesin gibi nelsson'un ayrilisi
böyle bir ayrilik varken stoperleri yerliden yana kullanmaliyiz diye düsünüyorum ben, ama istedigimiz seviyede yerli stoper yok gibi, çağlar falan olmayacağı için kaan ayhan olabilir belki maks
haritin evanderden 10 kat daha topcu oldugu gerceğiyle seni baş başa bırakıyorumHarit olsaydı katılırdın!!!