Transfer Nöbeti #15 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhaba genç kardeşlerim
Bursa’da yaşıyorum. Kombine almak istiyorum 8. Kategoriden ama nasıl olur ve gitmediğim maçlarda devir edebilir miyim bilmiyorum. Bu konu da yardımcı olabilecek bir arkadaş varsa mesaj yazabilir mi bana. Tşkler

Merhaba genç kardeşlerim
Bursa’da yaşıyorum. Kombine almak istiyorum 8. Kategoriden ama nasıl olur ve gitmediğim maçlarda devir edebilir miyim bilmiyorum. Bu konu da yardımcı olabilecek bir arkadaş varsa mesaj yazabilir mi bana. Tşkler
Sezon genelinde en fazla 7 kez devredebilirsin ona göre al

Kombine alıp maça gitmeyen dingillere çok sinir oluyorum ben.Sırf bunlar yüzünden minimum 5-10 bin arası fire veriyoruz her maç.

Yunus ne ara Kerem'i katladı? O potansiyel var elbette ama bizde istikrarlı şekilde iyi oynarsa ve Avrupa arenasında boy gösterirse yükselir tabii.
geçen sene de katlamıştı adanada sezon boyu, sırf akgün için adana maçlarını izliyordum...
kerem arada bi gol atıyor evet ama akgün her alanda 10 kat iyi , geçen sezon akgünü izlemeyenlerin de yakında fark edecekleri üzre..

Kusura bakmasın Sevilla ama Nelsson konusunda Galatasaray'ın eli güçlü.Bize öyle rest falan çekebilecek durumda değil Nelsson.Önümüzde dünya kupası var ve göndermesek bile mecburen oynayacak.Bugün göndermiyoruz desek rest çekip ben oynamıyorum diyebilecek durumda değil.Adamın en büyük kariyer fırsatı 22 dünya kupası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt