Fatih Dursun
Aslan Üye
- 2 Ocak 2012
- 8.204
- 5.907
- 1.343
antwerp yaptı 4 mılyonaToby Alderweireld nasıl olur? mertens devreye girer ikna için
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
antwerp yaptı 4 mılyonaToby Alderweireld nasıl olur? mertens devreye girer ikna için
Uzun ama hizli gustavo henriqe bizdeki macion gibi uzun ama hantal olacaksa hic olmasinsavunmaya uzun boylu adam lzm, orta saha ve hücum hattı da hobbit oldu iyiden iyiye. yunus kerem mertens torreira
duran toplarda çok sorun yaşarız
hadi ya çok iyi olurdu keşke marcaodan sonra biz alsaydıkantwerp yaptı 4 mılyona
Levent Nazifoğlu'nu sportif direktör yaptığı 2 sene rezaletti.Dursun Başkan her zaman transferlerde iyiydi zaten zamanında Dursun Özbek güzellemesi yaptık diye yemediğim linç kalmamıştı.
Brake to the signing of Víctor Nelsson. An authorized source from Sevilla confirmed to us last night that Galatasaray refused at the last moment, just as the player was about to travel to Spain. The SFC already manages another alternative. An angry Nelsson pressures the club from him.
Okadar da değil. 2017 yazı dışında rezaletti. Kardeşine, levent nazifoğluna falan takım emanet ediyordu. Belli ki akıllanmış, erden timura emanet etmeyi akıl etmesi iyi olduDursun Başkan her zaman transferlerde iyiydi zaten zamanında Dursun Özbek güzellemesi yaptık diye yemediğim linç kalmamıştı.
Şu şekilde bir yöntem yapılabilir diye düşünüyorum Maç saatinden 5 saat öncesine kadar geleceğini onaylamayan kişinin bileti boşa düşer. Satma hakkı kazanır Kulüp. Bileti Satar.Kombine alıp maça gitmeyen dingillere çok sinir oluyorum ben.Sırf bunlar yüzünden minimum 5-10 bin arası fire veriyoruz her maç.
+ x oyuncudan çıkalım tabiri de dehlenmeli2 rica
1. 19:05te 16 nolu nöbeti açacak kişinin belirlenmesi ve bu kişinin cenaplık seviyesinin düşük olmasına dikkat edilmesi
2. transferleri "çekmek" fiili ile nitelendirmenin son bulması
3. yok
+ x oyuncudan çıkalım tabiri de dehlenmeli
Luyindamanın sözleşmesinden çıkıp iyi bir yedej çekmek lazımewt o da bir hayli irite edici
Luyindamanın sözleşmesinden çıkıp iyi bir yedej çekmek lazım
Hareketlensin biraz nöbet
Evet yerine omer bayram oynar artikNice yolla 15m