Transfer Nöbeti #15 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dursun Başkan her zaman transferlerde iyiydi zaten zamanında Dursun Özbek güzellemesi yaptık diye yemediğim linç kalmamıştı.

🤔
Brake to the signing of Víctor Nelsson. An authorized source from Sevilla confirmed to us last night that Galatasaray refused at the last moment, just as the player was about to travel to Spain. The SFC already manages another alternative. An angry Nelsson pressures the club from him.

Blofune soktuklarim. He gidin baskasini alin. Sonra gelin iki hafta sonra Nelsson'a 20m teklif yapin. Ona da hayir diyecegiz. 31 Agustos'ta 25m'ye gorusuruz koclar

Dursun Başkan her zaman transferlerde iyiydi zaten zamanında Dursun Özbek güzellemesi yaptık diye yemediğim linç kalmamıştı.
Okadar da değil. 2017 yazı dışında rezaletti. Kardeşine, levent nazifoğluna falan takım emanet ediyordu. Belli ki akıllanmış, erden timura emanet etmeyi akıl etmesi iyi oldu

Kombine alıp maça gitmeyen dingillere çok sinir oluyorum ben.Sırf bunlar yüzünden minimum 5-10 bin arası fire veriyoruz her maç.
Şu şekilde bir yöntem yapılabilir diye düşünüyorum Maç saatinden 5 saat öncesine kadar geleceğini onaylamayan kişinin bileti boşa düşer. Satma hakkı kazanır Kulüp. Bileti Satar.

Bu durumu 5 kez yapan kişinin kombine bileti iptal edilir. Kalan maçların ücretinin yarısı kombine sahibine iade edilir. KOmbine alırken de bu sözleşme imzalatılır oldu bitti.

2 rica

1. 19:05te 16 nolu nöbeti açacak kişinin belirlenmesi ve bu kişinin cenaplık seviyesinin düşük olmasına dikkat edilmesi
2. transferleri "çekmek" fiili ile nitelendirmenin son bulması
3. yok
+ x oyuncudan çıkalım tabiri de dehlenmeli

Maçta golü attı güzel de reis bizim oyuncuların bu maçta oynamasını istemezdim.Rakip son 10 dk paso sakatlamaya oynadı forveti sakatladı bi de 2 sarı kart verdi oyuncuya sonrasında kırmızı kart verdi hakeme oyuncuları teknik ekibi falan saldırmaya başladı ve maç içinde de sert oynuyolardı..

Ulan haluk şu 2 rezil kelimeyi dillere pelesenk yaptın başka da bi şeye yaradığın yok zaten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt