- 12 Haziran 2011
- 72.241
- 21.827
- 2.743
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Morutan Pisa'ya kiralandı r'taş.Yıldız oyuncu almaya gerek yok artık genç potansiyelli oyuncu almalıyız.
Mesela ben sergio, torreira orta sahasında hem morutan'ın hem de cicaldau nun iyi iş yapacağını düşünüyorum.
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Asgari ücretle nasıl geçinileceği hesabı yapan troller gibi ne o öyleEvander 6,5
Yedek kanat 4
Yedek santrafor 4
İyi stoper 8
Yedek stoper 2,5
25m ediyor
sürekli 25 yaş altı satıp 30 üstü doldurmayız herhalde diye düşünüyorum
yapmayız herhalde değil mi
iyileştin miAbi ben boş mukaveleye imza atarım sıkıntı yok
Kerem en değerli en iyi oyuncumuzKanat yedek degil as olmali, kerem rotasyon
kerem 16ysa akgünün 50 falan etmesi gerekir , 7,5 gözüküyor
Hos geldinAbi ben boş mukaveleye imza atarım sıkıntı yok
Şuan Kerem'i yedeğe çekmek kadar saçma bir iş yok.Kanat yedek degil as olmali, kerem rotasyon
emniyete haber verin kimse emniyette değil
Sezon genelinde en fazla 7 kez devredebilirsin ona göre alMerhaba genç kardeşlerim
Bursa’da yaşıyorum. Kombine almak istiyorum 8. Kategoriden ama nasıl olur ve gitmediğim maçlarda devir edebilir miyim bilmiyorum. Bu konu da yardımcı olabilecek bir arkadaş varsa mesaj yazabilir mi bana. Tşkler
Çok teşekkür ederim kardeşimSezon genelinde en fazla 7 kez devredebilirsin ona göre al
geçen sene de katlamıştı adanada sezon boyu, sırf akgün için adana maçlarını izliyordum...Yunus ne ara Kerem'i katladı? O potansiyel var elbette ama bizde istikrarlı şekilde iyi oynarsa ve Avrupa arenasında boy gösterirse yükselir tabii.
çakma olduğunu bilmemesini düşünmek için esas baya saf olmak lazımTam tersi fırlama birine benziyor. Büyük ihtimal çakma olduğunu biliyordu