Melih Peker
Şef Gümüş Kıvrım
- 21 Ocak 2010
- 70.305
- 48.822
- 4.843
benim is ogleden sonra bu gece pompa all the waysabah 6 da iş var uçak 2:30 da gelicek gelde uyu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
benim is ogleden sonra bu gece pompa all the waysabah 6 da iş var uçak 2:30 da gelicek gelde uyu
Like mesaisi öğleden sonrada olur sorun değilsabah 6 da iş var uçak 2:30 da gelicek gelde uyu
Pazar gunu cogu insanin calismadigini dusunuyordum taa ki bir gun 5.30da metrobuse binene kadar. Avcilardan kadikoye otura otura giderim demistim. Tiklim tiklimdi o saatte. Istanbulda calisma kosullari cok garipNe işi lan pazar günü
Senin diğer versiyonun nerde
özel sektör modum haftaiçi izin , diğer versiyon havaalanında galiba ses yokNe işi lan pazar günü
Senin diğer versiyonun nerde
kocaelide öyle renktaşşPazar gunu cogu insanin calismadigini dusunuyordum taa ki bir gun 5.30da metrobuse binene kadar. Avcilardan kadikoye otura otura giderim demistim. Tiklim tiklimdi o saatte. Istanbulda calisma kosullari cok garip
Miço'nun yedek olduğunu daha kaç kez söyleyelim be reis?!Midtjö, Sergio, Torreira nasıl beraber oynayacak? Çok sağlam bir orta saha ama aynı anda oynarlarsa hücum gücü nasıl olacak
Balde'yi napacaz Eyüpspor'a jest olsun diye miBu nöbet de Evander, Keita Balde gelsin
Bu Galatasaray taraftarı eğitilmez ya alexis sanches'i istemek nedir?
Dislike ozelligi gelsin lutfenBu nöbet de Evander, Keita Balde gelsin
4 dislike 1 like götürsünDislike ozelligi gelsin lutfen![]()
like mesaisini diğer enis yapıyor renktaşLike mesaisi öğleden sonrada olur sorun değil![]()